Hordeur

Hordeur nodig? bestaan in allerlei vormen en maten. Voor elk van deze deuren moet er een passend horproduct beschikbaar zijn. Vandaar dat Bruynzeel een uitgebreide selectie deurhorren aanbiedt in verschillende soorten en maten. Of je nu een hor zoekt voor enkele deuren, dubbele deuren of schuifpuien; Bruynzeel heeft een oplossing voor iedere situatie.

soorten hordeuren

Met opties zoals rolhorren, plisséhorren, lamellenhorren, magneethorren of vaste horren is de keuze al erg uitgebreid. Elk type hor is echter ook nog verkrijgbaar in verschillende maten en is veeal ook nog op maat te maken. Voor schuifpuien zijn extra brede horren ontwikkeld, en voor dubbele deuren kun je twee horren die perfect op elkaar aansluiten naast elkaar plaatsen. Indien de hor niet direct in uw deurkozijn te plaatsen is, zijn er verschillende opbouwkaders beschikbaar.

een hor voor elke deur

Eén van de belangrijkste functies van horren is dat het insecten op afstand houdt, zonder dat het ten koste gaat van de luchtcirculatie. De keuze van het type gaasstructuur waar de lucht doorheen komt is belangrijk. De gaasstructuur kan uit verschillende kenmerken bestaan. Er is pollenwerend gaas voor mensen die last hebben van hooikoorts. De combinatie van een breed assortiment en goed uitgedachte oplossingen zorgt ervoor dat je altijd een product kunt vinden dat bij je situatie past.

Bruynzeel hordeur

Meer weten over een hordeur voor een specifieke toepassing? Lees meer via onderstaande links:

Hor enkele deur
Hor dubbele deuren
Hor schuifpui