Kies je industriële deur 

Bruynzeel Industrieel is een maatwerk concept met verschillende opstellingen, waarbij de industriële look de rode draad is. Alle deurmodellen worden speciaal op maat gemaakt in onze eigen fabriek: zo is er voor ieder interieur de perfecte deur. Kies een taatsdeur voor een echte blikvanger; deze deur kan in beide draairichtingen open en draait om een denkbeeldige verticale as. Ook voor kleinere woningen, met minder ruimte ter beschikking, biedt Bruynzeel Industrieel uitkomst met de schuifdeur. Uiteraard behoort ook het beproefde model van de draaideur tot een optie in het assortiment - met, óf zonder zijlichten.

Een mooie deur die perfect op de rest van de kamer aansluit, is de kers op de taart bij de inrichting van je woning. Klik op onderstaande afbeeldingen en ontwerp uw eyecatcher in de designer. Neem contact op met een verkooppunt voor meer mogelijkheden.

soorten deuren

Stel zelf je industriële glazen deur samen door te kiezen uit één van de onderstaande deuren:

  • Kies voor een echte blikvanger met de taatsdeur; deze deur kan openen in beide draairichtingen en draait om een denkbeeldige verticale as.
  • Ook voor kleinere woningen met minder ruimte ter beschikking biedt Bruynzeel Industrieel uitkomst door middel van de schuifdeur.
  • Uiteraard behoort ook het beproefde model van de draaideur tot een optie in het assortiment - met, óf zonder vaste panelen.

Onze deuren zijn gemaakt van aluminium en vanwege de eigenschappen van het metaal geeft het een industriële, 'stalen look'. De keuze voor dit metaal geeft verschillende voordelen. Lees meer over industriële stalen deuren.

Draaideuren

Een mooie deur die perfect op de rest van de kamer aansluit is de kers op de taart bij de inrichting van een ruimte. De draaideur is een gevestigd deurmodel dat toepasbaar is in vrijwel iedere kamer. Het strakke en industriële ontwerp van de draaideur van Bruynzeel Industrieel maakt deze een eyecatcher in het interieur. Een bijpassend metalen kozijn trekt de strakke stijl door en zorgt voor een samenhangend geheel. Extra glazen panelen aan de bovenzijde of aan weerszijden van de deur zorgen voor een maximale lichtinval in de ruimte. Voor de grotere entree is dit model ook verkrijgbaar als dubbele draaideur.

Lees meer over draaideuren


Bruynzeel Industrieel draaideur

Taatsdeuren

De taatsdeur is een bijzonder deurontwerp dat gegarandeerd een opvallend onderdeel zal zijn van het interieur. De taatsdeur heeft geen kozijn nodig en zit direct verankerd in het plafond of de muur en de vloer. In plaats van een scharnierpunt aan het kozijn, heeft deze deur zijn draaipunt op de onder- en bovenzijde, en kan daardoor zowel naar binnen als naar buiten draaien. Voor een extra groots effect is het ook mogelijk om te kiezen voor dubbele taatsdeuren.

Lees meer over taatsdeuren
Bruynzeel Industrieel taatsdeur

Schuifdeuren

De schuifdeur bespaart ruimte op een stijlvolle manier. Deel de kamer efficiënt en ruimtelijk in zonder dat je rekening hoeft te houden met openslaande deuren. Het industriële ontwerp van deze deur in combinatie met het bijpassende, opvallende schuifsysteem garandeert een blikvanger in je interieur. Ook een optie tot dubbele schuifdeuren behoort tot de mogelijkheden van Bruynzeel Industrieel.

Lees meer over schuifdeuren


Bruynzeel industrieel schuifdeur