Industriële deuren 

Bruynzeel Industrieel heet vanaf nu Raffito metalen deuren en wanden. Zoals u van Raffito kunt verwachten en ook past binnen het Raffito concept, zijn alle deuren geheel naar wens samen te stellen. Zo is er voor ieder interieur de perfecte deur. U leest er hier meer over.

Raffito metalen deuren

soorten industriële deuren

Stel zelf je industriële glazen deur samen door te kiezen uit één van de onderstaande deuren:

  • Kies voor een echte blikvanger met de taatsdeur; deze deur kan openen in beide draairichtingen en draait om een denkbeeldige verticale as.
  • Ook voor kleinere woningen met minder ruimte ter beschikking biedt Bruynzeel Industrieel uitkomst door middel van de schuifdeur.
  • Uiteraard behoort ook het beproefde model van de draaideur tot een optie in het assortiment - met, óf zonder vaste panelen.
  • Ook is het mogelijk een scheidingswand te creëren zonder deuren.


Onze deuren zijn gemaakt van aluminium en vanwege de eigenschappen van het metaal geeft het een industriële, 'stalen look'. De keuze voor dit metaal geeft verschillende voordelen. Lees meer over industriële stalen deuren.

Draaideuren

Een mooie deur die perfect op de rest van de kamer aansluit is de kers op de taart bij de inrichting van een ruimte. De draaideur is een gevestigd deurmodel dat toepasbaar is in vrijwel iedere kamer. Het strakke en industriële ontwerp van de draaideur van Bruynzeel Industrieel maakt deze een eyecatcher in het interieur. Een bijpassend metalen kozijn trekt de strakke stijl door en zorgt voor een samenhangend geheel. Extra glazen panelen aan de bovenzijde of aan weerszijden van de deur zorgen voor een maximale lichtinval in de ruimte. Voor de grotere entree is dit model ook verkrijgbaar als dubbele draaideur.

Lees meer over draaideuren

Bruynzeel Industrieel draaideur


Taatsdeuren

De taatsdeur is een bijzonder deurontwerp dat gegarandeerd een opvallend onderdeel zal zijn van het interieur. De taatsdeur heeft geen kozijn nodig en zit direct verankerd in het plafond of de muur en de vloer. In plaats van een scharnierpunt aan het kozijn, heeft deze deur zijn draaipunt op de onder- en bovenzijde, en kan daardoor zowel naar binnen als naar buiten draaien. Voor een extra groots effect is het ook mogelijk om te kiezen voor dubbele taatsdeuren.

Lees meer over taatsdeuren

Bruynzeel Industrieel taatsdeurSchuifdeuren

De schuifdeur bespaart ruimte op een stijlvolle manier. Deel de kamer efficiënt en ruimtelijk in zonder dat je rekening hoeft te houden met openslaande deuren. Het industriële ontwerp van deze deur in combinatie met het bijpassende, opvallende schuifsysteem garandeert een blikvanger in je interieur. Ook een optie tot dubbele schuifdeuren behoort tot de mogelijkheden van Bruynzeel Industrieel.

Lees meer over schuifdeuren

Bruynzeel industrieel schuifdeur


Scheidingswand

Een scheidingswand brengt direct meer licht in een interieur, waardoor een vertrek groter aanvoelt. Wil je eenvoudig een logische ruimtelijke scheiding creëren in een vertrek dan is dit makkelijk te realiseren met een industriële scheidingswand. Een wand stel je samen in een afmeting naar keuze het is ook mogelijk een subtiel raam toe te voegen tussen verschillende kamers.

Lees meer over scheidingswand

Bruynzeel industrieel schuifdeur


Grepen

Eén van de vele voordelen van een op maat gemaakte deur is de mogelijkheden die het biedt tot personaliseren. Een handgreep naar keuze is de finishing touch van jouw samengestelde maatwerk deur. Kies bijvoorbeeld voor een robuuste, lange bar-handgreep die optimaal aansluit bij het lijnenspel van de deur met vakverdeling. Verkrijgbaar in een subtiel formaat van 750mm en een opvallende greep van 1200mm. Een meer bescheiden, beugelvormige handgreep biedt optimaal gebruiksgemak in de industriële woonstijl. Bij sommige opstellingen is het mogelijk de deur zonder handgreep uit te laten voeren, waardoor de eenvoud en het pure karakter van de industriële stijl optimaal tot zijn recht komt. Alle grepen zijn verkrijgbaar in zwart en wit.