In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

HORREN VOOR DRAAIRAMEN
 VAN BRUYNZEEL

In het assortiment van Bruynzeel vind je diverse opties voor horren voor draairamen. Je hebt hierbij de keuze uit diverse varianten, zoals plissehorren, vaste horren, rolhorren of horgaas met klitteband. De verschillende horren zijn verkrijgbaar in diverse soorten, uitvoering en maten. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om een hor op maat te maken. Zo vind je altijd wel een hor die bij jouw wensen past. 

Filter op

Bekijken als:  
1  Producten
Toon:
12 / 24
  1. S300 horgaas met klittenband

    S300 horgaas met klittenband

    Vanaf: Zo laag als € 5,25
 
 
 
 

bruynzeel hor voor draairamen

Soorten horren voor draairamen

Bij Bruynzeel heb je voor een draairaam keuze uit een rolhor, een vaste hor of een plisséhor. Bij elk van deze typen horren is het belangrijk om te onthouden dat wanneer je raam naar buiten draait, de montage van de hor aan de binnenzijde van het raam is. Vanzelfsprekend kun je hieruit afleiden dat wanneer je raam naar binnen draait, de montage aan de buitenzijde van het raam plaatsvindt. Let er bij de aanschaf van een hor voor je draairaam dus goed op voor welke montagestrategie de hor geschikt is. Deze informatie vind je in ons assortiment horren voor draairamen. 

De beste keuze voor jou

Een rolhor is een populaire keuze en is de ideale oplossing voor ramen die openslaan of naar buiten draaien. Het grote voordeel is dat een rolhor het gehele jaar door kan blijven hangen. De plisséhor vouwt als het ware het gaas op. Omdat dit type hor voor draairaam is opgebouwd uit aluminium, zijn deze onderhoudsvrij en bestand tegen zo goed als elk weertype. Een groot voordeel is dat de plisséraamhor volledig voorgemonteerd aangeleverd wordt. Weet je al welk type hor je kiest?


  
 
hor voor draairaam