In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

HORDEUREN
 VAN BRUYNZEEL

Bruynzeel biedt passende horproducten voor alle soorten deuren. Voor zowel enkele deuren als dubbele deuren of schuifpuien heeft Bruynzeel een hordeur op maat. Of je nu op zoek bent naar een rolhor, lamellenhor of plisse hor, in het assortiment van Bruynzeel slaag je zeker. Last van muggen en andere beestjes in huis is is hiermee verleden tijd! 

Filter op

Bekijken als:  
1  Producten
Toon:
12 / 24
  1. S600 Deurrolhor

    S600 Deurrolhor

    Vanaf: Zo laag als € 121,-
 
 

 


Hordeuren Bruynzeel

Soorten hordeuren

Bij Bruynzeel heb je keuze uit een ruim assortiment verschillende horren. Met opties zoals rolhorrenplissehorrenlamellenhorrenmagneethorren of vaste horren is de keuze al erg uitgebreid. Elk type hor is echter ook nog verkrijgbaar in verschillende maten en is veelal ook nog op maat te maken. Voor schuifpuien zijn extra brede horren ontwikkeld, en voor dubbele deuren kun je twee horren die perfect op elkaar aansluiten naast elkaar plaatsen. Indien de hor niet direct in uw deurkozijn te plaatsen is, zijn er verschillende opbouwkaders beschikbaar.


Een hor voor elke deur

Eén van de belangrijkste functies van horren is dat het insecten op afstand houdt, zonder dat het ten koste gaat van de luchtcirculatie. De keuze van het type gaasstructuur waar de lucht doorheen komt is belangrijk. De gaasstructuur kan uit verschillende kenmerken bestaan. Er is pollenwerend gaas voor mensen die last hebben van hooikoorts. De combinatie van een breed assortiment en goed uitgedachte oplossingen zorgt ervoor dat je altijd een product kunt vinden dat bij je situatie past.Plissé hordeur

De plissé hordeur biedt ongekende luxe in een zeer compacte vorm. Geen zwaaiende deur die ruimte nodig heeft, maar geplisseerd gaas dat zich vanzelf opvouwt in een smalle cassette. Een plissé hordeur is eenvoudig met een hand te bedienen en is geschikt voor elk type deur. Een plissé hor kan op iedere gewenste stand geopend worden.

Rolhordeur

Net als de plissé hordeur is een rolhordeur zeer compact en voor het oog dus een groot pluspunt. Anders dan het geplisseerde gaas van een plissé hordeur krijg je bij een rolhordeur volledig strak gespannen horgaas. Een ander verschil is dat de rolhor automatisch oprolt wanneer deze niet volledig contact maakt met de magneetsluiting. Deze deurhor kan dus niet gedeeltelijk open blijven staan als je snel even op en neer moet met een dienblad.

Lamellenhordeur

De lamellenhordeur is een eenvoudige en zeer gebruiksvriendelijke deurhor. Het bovenprofiel monteer je onder het kozijn, waarna je dwars door de lamellen kunt lopen, zonder een hand of voet te gebruiken. Dit gemak gaat ten koste van een beetje bescherming, een lamellenhor sluit nooit net zo goed af als een plissé hordeur of rolhordeur.

Magneethordeur

De magneethordeur is het best te vergelijken met de lamellenhor, alleen heb je nu twee grote vlakken die met een magneetsluiting op elkaar aansluiten. Net als bij de lamellenhor hoef je geen handen vrij te houden om de hordeur te openen of sluiten.

Vaste hordeur

De vaste hordeur is een extra deur die je voor de normale deur plaatst, als een extra laag van bescherming tegen insecten. Een vaste hordeur is geschikt voor naar binnen én naar buiten draaiende deuren. De onderste strip van een vaste hordeur werkt als een schopplaat, waardoor je de deur één richting op kunt openen met je voet, afhankelijk van de draairichting.

Je woning ventileren zonder insecten in huis

Eén van de belangrijkste functies van horren is dat het insecten buitenhoudt, zonder dat het ten koste gaat van de luchtcirculatie. De keuze van het type gaasstructuur waar de lucht doorheen komt is belangrijk. De gaasstructuur kan uit verschillende kenmerken bestaan. Er pollenwerend gaas voor mensen die last hebben van hooikoorts. De combinatie van een breed assortiment en goed uitgedachte oplossingen zorgt ervoor dat je altijd een product kunt vinden dat bij je situatie past.

Een hordeur kopen bij een verkooppunt in de buurt

Je koopt een Bruynzeel hordeur bij een officieel verkooppunt bij jou in de buurt. Onze deurhorren zijn ook online te bestellen bij diverse webwinkels. Voor vragen over een Bruynzeel hordeur kan je altijd contact opnemen met een Bruynzeel verkoper. Kijk altijd eerst even of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen over horren op de website staat.

Meer weten over onze hordeuren?

---

Hoe duur is een hordeur?

De prijs van een Bruynzeel hordeur wordt door de verkoper bepaald. Je kunt de adviesprijs van al onze deurhorren op deze pagina vinden. Van de meeste soorten hordeuren leveren we meerdere modellen in verschillende prijsklassen.

---

Wat is een hordeur?

Een hordeur is een hor die speciaal ontworpen is voor het afsluiten van een deuropening om insecten buitenshuis te houden. Een hordeur vervangt de gewone deur niet, het is een extra laag van bescherming die het mogelijk maakt om je buitendeur open te zetten wanneer het buiten te warm is en je het huis lekker wilt doorluchten.

---

Welke soorten hordeuren zijn er?

Op deze pagina beschrijven we de kenmerken van de verschillende soorten hordeuren uit ons assortiment. De hordeuren verschillen in toepassing, gebruiksgemak, uitstraling en prijs.