In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Duo plisse voor je raam

De duo plissé is een fraaie en effectieve oplossing om insecten en ander ongedierte uit je woning te houden. Zeker tijdens de zomermaanden kunnen muggen, vliegen of motten een aardige plaag vormen in je woon- en slaapkamer of keuken. Denk daarom eens na over het plaatsen van een duo plissé hortype van Bruynzeel. Onze horren en duo plissés zijn zo gemaakt dat ze altijd prima passen. Hieronder zie ons aanbod duo plissés.

Filter op

Bekijken als:  
3  Producten
Toon:
12 / 24
 
 


duo plisse hor dakraam

Duo plissé Bruynzeel kopen

Met de duo plisse hor S500 en S700 beschikt Bruynzeel over een geschikte oplossing voor je raam. Speciaal voor de doe-het-zelver kun je je duo plisséhor van Bruynzeel na aankoop zelf bevestigen. Dit gaat op een snelle en makkelijke manier, zodat je al binnen een paar uur je nieuwe duo plisséhorren voor je ramen hebt. Wanneer je een duo plisséhor van Bruynzeel koopt, wordt er standaard een handige gebruiksaanwijzing bijgeleverd. Wist je bovendien dan het mogelijk is om de duo plisséhorren van Bruynzeel in een verduisterde variant aan te schaffen? Zo heb je een hor én gordijn ineen. En dat is natuurlijk prettig om het ’s avonds donker te houden in je woning of kamer. 

Wat is de duo plissé?

Een duo plissé is eigenlijk een soort luxaflex met verschillende, gevouwen laagjes stof. Door middel van een touwtje kun je een duo plissé omhoogschuiven. Duo plissés zijn licht in gewicht en kunnen je woning bovendien een modern of strak uiterlijk geven. Doordat Bruynzeel ook verduisterde varianten verkoopt, kun je je woning in de warme zomermaanden door middel van een duo plissé ook lekker koel houden. Onze duo plisséhorren kunnen in principe tegen ieder soort raam bevestigd worden. Of het nu om een dakraam, tuimelraam of een draaikiepraam gaat: de duo plissés van Bruynzeel zijn gebruiksvriendelijk en houden de meest gangbare maten aan. Eventueel is het ook mogelijk om een duo of enkele plissé aan je deur te monteren. Zo heb je een lichte, maar tegelijk luchtige oplossing voor alle overlast door insecten rondom je huis.


  
 
duo plisse hor raam
 
 
 
 

duo plisse hor kopen

Waar vind je onze producten? 

De producten van Bruynzeel, waaronder onze duo plissés vind je bij de beter bouwmarkten en bouwspeciaalzaken. Benieuwd wat Bruynzeel voor jou kan betekenen? Vul dan je adres in de zoekbalk en bekijk waar je bij jou in de buurt de producten van Bruynzeel kunt kopen. Raadpleeg eventueel onze brochures voor extra informatie, tips en verschillende afwerkmogelijkheden.