In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Hor roomwit

Horren hebben als doel om insecten buiten de deur te houden. Voor een goede hor is het belangrijk dat niet alleen de materialen van een hoog niveau zijn, maar ook dat de hor qua kleuren goed bij je interieur past. Een hor die vloekt bij je kozijnen kan een doorn in het oog zijn. Hieronder lees je meer over de roomwitte horren van Bruynzeel, een van de vele kleuren waarin onze horren verkrijgbaar.

Filter op

Bekijken als:  
1  Producten
Toon:
12 / 24
  1. S600 Deurrolhor

    S600 Deurrolhor

    Vanaf: Zo laag als € 121,-
 
 
 
 
 roomwitte hor
 

Een roomwitte hor installeren

Horren van Bruynzeel zijn geschikt voor ramen en deuren en zijn verkrijgbaar in alle gangbare maten en voor de meest uiteenlopende versie: van draaikiepraam tot schuifpuien. Voor iedere afmeting heeft Bruynzeel een passende hor die ook nog eens in een passend kleurenpalet verkrijgbaar is. Wat te denken van een aluminium kleur, groen of roomwit? Ook het uiterlijk kun je zelf kiezen. Heb je al nagedacht over een plisséhor of een lamellenhor in een roomwitte kleur bijvoorbeeld?

Van hoge kwaliteit

De horren van Bruynzeel hebben een hoge kwaliteit en worden gefabriceerd van uitsluitend de beste en meest toepasselijke materialen. Zo vind je bij ons niet alleen horren in roomwit met een statische behuizing, maar ook horren die flexibel geplaatst kunnen worden zoals horren zonder frame (los horgaas) of horren die beschermd worden door een metalen behuizing. Al deze varianten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook een roomwitte hor behoort tot de mogelijkheden.

Roomwitte horren bestellen

Wil je een roomwitte hor van Bruynzeel, maar krijg je de juiste maat niet gevonden? Onze horren kunnen speciaal voor je op maat gemaakt worden. Belangrijk onderdeel van een hor is dat hij goed aansluit op je raam en, wanneer dit raam openstaat, het gehele oppervlakte bedekt. Op die manier krijgen insecten toch niet de kans om binnen te komen.

Onze verkooppunten

De producten van Bruynzeel tref je doorgaans aan in de betere bouwmarkten of bouwspeciaalzaken verspreid door heel Nederland. Vakkundige mensen aldaar kunnen je voorzien van advies. Heb je echter behoefte aan meer advies? Raadpleeg dan een van onze online brochures of bekijk het assortiment. De horren van Bruynzeel worden bovendien standaard geleverd met een uitgebreide handleiding. Omdat onze producten speciaal voor de doe-het-zelver zijn gemaakt, heb je een hor in mum van tijd bevestigd.

 
 
roomwitte hor bruynzeel