In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Witte hor voor je raam en deur

Een hor in het wit is een redelijk neutrale, maar ook veilige keuze. Dit komt omdat wit een veel gebruikte kleur is voor kozijnen. Een hor met een witte kleur zal daardoor minder snel opvallen, waardoor je woning weer een stuk strakker oogt. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden omtrent witte horren van Bruynzeel? Hieronder lees je meer over ons diverse aanbod. Laat je inspireren!

Filter op

Bekijken als:  
13  Producten
Toon:
12 / 24
Pagina
 1. S300 horgaas met klittenband

  S300 horgaas met klittenband

  Vanaf: Zo laag als € 5,25
 2. S300 horgaas met klittenband

  S300 horgaas met klittenband

  Vanaf: Zo laag als € 5,25
 3. S500 Inzethor Draaikiepraam

  S500 Inzethor Draaikiepraam

  Vanaf: Zo laag als € 61,05
 4. S500 Vaste Raamhor

  S500 Vaste Raamhor

  Vanaf: Zo laag als € 36,85
 5. S600 Deurrolhor

  S600 Deurrolhor

  Vanaf: Zo laag als € 121,-
 6. S800 Vaste Deurhor

  S800 Vaste Deurhor

  Vanaf: Zo laag als € 229,-
 

 
 
 
 
 bruynzeel hor wit
 

Horren in het wit

Wit is een van de basiskleuren waarin wij onze horren leveren. Daarnaast zijn ook antraciet, roomwit en aluminium kleur toegepaste kleuren. Wat de kleur ook is: onze horren hebben allemaal een goede kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Ze zijn dan ook grondig getest, want het belangrijkste van een hor is natuurlijk dat hij irritante muggen, vliegen en ander soort insecten buitenhoudt. Het plaatsen van een hor in witte kleur is een klusje dat makkelijk zelf uit te voeren is. De horren die Bruynzeel levert zijn bovendien in verschillende draairichtingen verkrijgbaar, zo heb je altijd een hor voor je deur die op de juiste manier opent en sluit.

 

Het plaatsen van een witte hor

Het plaatsen van je witte hor is een klusje dat je geheel zelf kunt doen, wanneer je een nieuwe hor koopt wordt deze dan ook voorzien van een gebruiksaanwijzing. Voordat je je nieuwe witte hor koopt is het echter belangrijk dat je een onderscheidt voor jezelf maakt wat voor type hor je zoekt. Zo heb je bij Bruynzeel de keuze uit een plisséhor die met behulp van een dubbele stoffen laag de insecten buitenhoudt en iets wegheeft van luxaflex of de rolhor die je op kunt rollen in een cassette boven de deur.

Bruynzeel helpt je op weg

Ben je er nog niet helemaal over uit wat voor type of wat voor kleur hor je wil hebben? Geen probleem. Op onze website vind je diverse brochures waarin je alvast een kijkje kunt nemen naar de verschillende types, kleuren en doeleinden. Of je nu een hor zoekt die een heel jaar mag blijven hangen of een hor die je na de zomer weer weg kunt halen: Bruynzeel heeft het!

 
 
hor wit