Eiken laminaat

Eiken laminaat is een stijlvolle en luxe optie om als vloerbedekking te leggen. Dit komt omdat eiken laminaat een natuurlijke uitstraling heeft en bovendien nauwelijks te onderscheiden is van een massieve eikenhouten vloer. Daarmee zorgt eiken laminaat voor een natuurlijke look in je interieur. Benieuwd of eiken laminaat iets voor jouw woning en interieur is? Bekijk dan het assortiment op onze website. We vertellen je graag meer over ons laminaat van hoge kwaliteit. Hieronder lees je bovendien meer over de verschillende eigenschappen van ons eiken laminaat.


Eigenschappen eiken laminaat

Laminaat is gemaakt van houtpulp en heeft een houttekening als toplaag. Laminaat is dus geen massief houten vloer of parketvloer, meer iets wat er qua uitstaling zo erg op lijkt, dat het niet van echt hout te onderscheiden is. Bruynzeel laminaat heeft daarbij een toplaag die meer kan hebben dan een olie- of laklaag die normaalgesproken op houten vloeren wordt aangebracht. Zo wordt het onderhouden van d vloer een stuk eenvoudiger. Nat dweilen is gewoon mogelijk, wat eigenlijk bij houten vloeren afgeraden wordt. Tevens zijn laminaatvloeren van Bruynzeel gewoon te leggen in combinatie met vloerverwarming. Dus met een Bruynzeel laminaatvloer geniet je van dezelfde warme uitstraling als dat bij houten vloeren, maar profiteer je van de onderhoudsgemakken van laminaat. Goed geregeld toch? Benieuwd naar de kleuren? Bij Bruynzeel vind je eiken laminaat in verschillende uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi grijs eiken laminaat of juist een licht eiken laminaat.

De perfecte uitstraling met eiken laminaat

Wil je zelf ook een knusse inrichting voor in je woning? Dan is het eiken laminaat van Bruynzeel echt iets voor jou. Het merendeel van laminaat heeft een houtlook, wat die warme, knusse uitstraling van houten vloeren perfect nabootst. Doordat de toplaag, die tevens zorgt voor een hoge slijtvastheid, een matte uitstraling heeft, en het voelbare reliëf de houttekening van de toplaag volgt, is het laminaat niet van echt hout te onderscheiden. Daarentegen is het laminaat goed zelf te onderhouden; zo kan de vloer bijvoorbeeld nat gedweild worden wat bij reguliere massief eiken vloeren afgeraden worden. Gebruik wel speciale laminaatreiniger in plaats van een algemene vloerenreiniger, deze kunnen namelijk strepen achterlaten op de vloer zodra de vloer weer droog is. Zo heb je gegarandeerd een warme en knusse uitstraling voor in jouw woning.

Laminaat zelf leggen

Het laminaat van Bruynzeel is eenvoudig zelf te leggen. Alle planken kunnen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld middels een kliksysteem. Op de achterzijde van de verpakking staat een handige gebruiksaanwijzing. Ook hebben we leginstructies op video om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om zelf eenvoudig een vloer te leggen. Let hierbij wel op de legrichting, deze verschilt namelijk per productlijn. Ook worden handige tips gegeven in de video’s om voorafgaand te checken voordat je gaat beginnen met de klus. Zo voorkom je een hoop gepuzzel en ritjes naar de bouwmarkt.

Koop je laminaat bij Bruynzeel

De producten van Bruynzeel vind je weliswaar online, je kan ze in het echt ervaren en kopen in een verkooppunt. Benieuwd of er een verkooppunt bij jou in de buurt is? Klik dan hier! Ook kan je online de laminaatvloeren van Bruynzeel kopen via de webshop van onze verkooppunten. Klik hiervoor op de knop “koop online” op de productpagina.


Bruynzeel origineel eiken laminaat