Betonlook laminaat

Een bijzondere keuze voor laminaat is betonlook laminaat. In de meeste gevallen heeft laminaat een houtdecor, maar natuurlijk zijn andere dessins ook gewoon mogelijk. Met een betonlook laminaatvloer lijkt het net alsof er betonnen tegels in de ruimte liggen. Met deze tegels heb je dus een goedkoper maar ook een onderhoudsvriendelijk alternatief voor een betonvloer. Dit unieke effect staat dan ook mooi in een keuken, badkamer of in de woonkamer voorzien van een vloerkleed. Benieuwd naar de eigenschappen van betonlook laminaat? Of ben je benieuwd hoe deze stijl het beste kunt toepassen in jouw woning? Lees hieronder meer over ons aanbod en wie weet geniet jij binnenkort ook van een nieuwe vloer van Bruynzeel.


BETonlook laminaat kopen

Laminaat met betonlook past verrassend goed in de modernere interieurs met een industriële inrichting. Hoewel betonlook laminaat wat koud en kil kan ogen, is dit in werkelijkheid niet zo. Integendeel. Laminaat zal nooit koud aanvoelen, zoals dat bij een betonnen gietvloer of betontegels wel het geval is. Laminaat houdt warmte beter vast. Wist je trouwens ook dat je eventueel vloerverwarming onder je laminaat met betonlook kunt laten leggen? Zo heb je toch die ‘coole’ look, maar geniet je toch van warme voeten. Tot slot is er nog een groot voordeel aan laminaat met betonlook: het is een stuk goedkoper dan een gietvloer of dure betontegels laten leggen. Door je vloer zelf te plaatsen, bespaar je bovendien ook bijkomende kosten. Deze vloer leg je immers op geheel dezelfde manier als onze reguliere laminaatvloeren met houtlook uit het origineel assortiment.

Zelf je laminaat leggen

De producten van Bruynzeel worden ontwikkeld voor de doe-het-zelver. Dat betekent dat je ook ons laminaat prima zelf kunt leggen. Uiteraard word je aankoop voorzien van handleidingen of gebruiksaanwijzingen. Let bij het leggen van je laminaat wel op een paar punten:

  • Zorg dat de ondergrond goed strak is. Vermijd puntjes, kuilen of bulten in de ondergrond. Deze zijn eventueel zelf nog te corrigeren.
  • Denk aan de afwerking en koop ook bijvoorbeeld plinten of rozetten, dat scheelt je later een ritje naar de bouwmarkt.
  • Heb het juiste gereedschap bij de hand. Waaronder een duimstok of meetlint, (afkort)zaag en potlood.

Ons laminaat te koop in heel Nederland

Het aanbod laminaat van Bruynzeel vind je weliswaar op onze website, je koopt het echter in een van onze verkooppunten in heel Nederland of in de website van onze verkopers. Hier kun je ook eventueel terecht voor je vragen of wanneer je advies nodig hebt bij het aanleggen van je nieuwe vloer. Benieuwd waar je het assortiment kan vinden? Klik hier voor het vinden van een verkooppunt bij jou in de buurt.

Bruynzeel origineel Blij beton laminaat