Gratis houten vloer sample aanvragen!

Gratis houten vloer sample aanvragen!

Direct aanvragen

 houten vloeren

Al sinds 1897 produceren we bij Bruynzeel houten vloeren. De passie voor prachtige houten vloeren gaat dus al meer dan een eeuw terug. Door deze jarenlange ervaring is er veel kennis op gedaan over het maken en leggen van de mooiste houten vloeren.

Houten vloer van Bruynzeel

Bij Bruynzeel hebben we verschillende houten vloeren in het assortiment. Zo kun je kiezen voor Hollands hout, brede delen of een visgraatpatroon. Hierdoor vind je altijd een houten vloer die past bij de rest van de omgeving. Welke parketvloer je ook kiest, bij Bruynzeel ben je verzekerd van hoge kwaliteit en vakmanschap. Om je te ontzorgen leggen onze vakkundige parketteurs de vloer. Vóór het leggen van de houten vloer krijg je advies over de ondergrond. Een goede ondergrond en het nauwkeurig leggen van de vloer zorgt ervoor dat je jaar in jaar uit plezier hebt van je houten vloer.


Met een houten vloer van Bruynzeel kun je zelfs de vloer in vochtige ruimtes bekleden. Hierbij kun je denken aan de badkamer, keuken of toilet. Voor een houten vloer in vochtige ruimtes is het belangrijk de juiste houtsoort te kiezen. De parketteur zal de vloer behandelen, zodat het hout goed bestand is tegen waterspatten en de vochtige lucht.

Een houten vloer van Bruynzeel gaat een leven lang mee. Je geniet optimaal van de vloer wanneer deze goed onderhouden wordt. Wij adviseren daarom de parketvloer twee keer per jaar te verzorgen. Dit kan met behulp van onderhoudsolie. Wil je een houten vloer renoveren? Ook hier staat Bruynzeel voor je klaar. Door middel van renovatie creëer je een gloednieuwe vloer. Door middel van het aanvragen van een offerte voor parketrenovatie kunnen wij advies op maat geven.


Houten vloer