Welke hor is geschikt voor een schuifpui?

In de zomer vinden we het allemaal fijn om de deuren en ramen open te zetten. Het fijne hieraan is dat je altijd frisse licht in huis hebt hangen. Helaas kleeft er één nadeel aan en dat zijn vervelende muggen die je huis binnenkomen. Gelukkig kun je dit voorkomen. Een hor is hiervoor het ideale hulpmiddel. Bij Bruynzeel vind je diverse soorten en maten horren. Zowel voor ramen als voor deuren. Welke hor is geschikt voor een schuifpui?

Hor geschikt voor een schuifpui

Hor voor schuifpui

Veel mensen hebben een schuifpui aan de achterkant van het huis. Het fijne van zo’n schuifpui is dat er enorm veel licht doorheen komt. Zo heb je altijd voldoende licht in je woonkamer. Daarnaast hoef je bij de inrichting van je woonkamer geen rekening te houden met deuren die naar binnen opengaan. Veel mensen denken dat een hor voor een schuifpui niet bestaat. Maar niets is minder waar! Bij Bruynzeel hebben we horren die verschillende horren ontwikkeld, die geschikt zijn voor schuifpuien.

De mogelijkheden

Schuifpuien zijn meestal breder dan gewone deuren. Een standaard hordeur-maat voldoet dan ook meestal niet voor een schuifpui. Je kan ervoor kiezen om een standaard-hordeur te plaatsen en de schuifdeur niet helemaal open te zetten. Wil je een hor die wél helemaal voldoet aan de maten van een schuifpui? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Speciaal voor schuifpuien hebben we enkele horren ontwikkeld, zoals de S700 Lamellenhor voor Schuifpui.

Daarnaast is de S700 plisséhordeur ook in een speciale schuifpuimaat verkrijgbaar. De variant van 150 x 240 cm is namelijk zowel geschikt voor gewone deuren als voor schuifpuien. Mocht je kozijn wel de standaard hoogte hebben, dan is een andere mogelijkheid om twee standaard-hordeuren te plaatsen.

Benieuwd naar de opties voor jouw schuifpui?

Zoals je leest zijn er verschillende horren geschikt voor een schuifpui. Wil je weten welke hor-opties er voor jouw schuifpui zijn? Bekijk onze horren voor schuifpuien op onze website. Per product kun je precies zien in welke maten de hor verkrijgbaar is. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het uitkiezen van een hor voor schuifpui? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.Terug naar hordeuren

Welke horren zijn geschikt voor dubbele deuren naar bijvoorbeeld de tuin?
Assortiment
Welke horren zijn geschikt voor een drempelvrij huis?
Assortiment
Hebben jullie ook een hordeur die twee kanten op kan klappen?
Assortiment
Wat kost een hordeur?
Assortiment
Welke hor past bij welke deur?
Assortiment