Horren met pollenwerend gaas?

In de lente en in de zomer is het heerlijk om alle ramen open te zetten. Dit zorgt voor een gezonde dosis frisse lucht in je huis. Het bijbehorende risico van de ramen openzetten is dat er mogelijk ongewenste insecten je huis komen. Dat vindt natuurlijk niemand prettig! Voor mensen met hooikoorts geeft dit nog eens extra problemen. In de maanden mei en juni hangen er namelijk veel pollen in de lucht. De wind kan er nog wel eens voor zorgen dat de pollen in je huis waaien. Een hor met pollenwerend gaas kan hiervoor een goede oplossing zijn. Heeft Bruynzeel horren met pollenwerend gaas?

Horren met pollenwerend gaas


Een hor is een ideaal hulpmiddel voor in de lente- en zomerperiode. Je kunt je deuren en ramen gewoon openzetten, terwijl muggen en ander ongedierte wordt tegengehouden. Ze komen met geen kans je huis binnen. Als je ons assortiment bekijkt, zie je dat we enorm veel keuze in horren hebben.

Horren met pollenwereld gaas

De meeste horren zijn gemaakt van fiberglas gaas. Dit horgaas ziet er een beetje uit als glas. Je kijkt er gemakkelijker doorheen. Naast fiberglas gaas kun je ook kiezen voor een hor met pollenwerend gaas. Het antwoord op de vraag ‘Hebben jullie ook horren met pollenwerend gaas?’ is dus ‘ja’.

Horren met pollenwerend zijn een fijne oplossing voor mensen met hooikoorts. Dit type gaas – de naam zegt het al – voorkomt dat pollen in je huis komen. Het gaas is extra fijn, waardoor je pollen buitenshuis houdt. Zo kun je jouw ramen ook tijdens het pollenseizoen zorgeloos openzetten.

Met dit gaas heb je minder last van je allergie, maar kun je toch genieten van frisse lucht in huis. Binnen ons assortiment zijn de S500 Inzethor en S500 Vaste Raamhor ook met pollenwerend gaas verkrijgbaar.Terug naar horren algemeen

Houden horren pollen tegen?
Gebruik
Kunnen horren tegen regen?
Gebruik
Wat betekent ‘geschikt voor buitengebruik’?
Gebruik
Welke horren kunnen het hele jaar aan de buitenzijde van het raam of de deur hangen?
Gebruik
Voor welke afmetingen (breedte en hoogte) is mijn hor precies geschikt?
Gebruik
Verkleurt een hor door zonlicht?
Gebruik
Bijna lente: hoe houd ik ongedierte buiten?
Gebruik