Welke horren kunnen het hele jaar aan de buitenzijde van het raam of de deur hangen?

In de zomer vinden we het bijna allemaal fijn om lekker veel buiten te zijn. De dagen zijn langer, waardoor we vaak ook ’s avonds nog buiten zitten. Het is heerlijk om je ramen open te zetten, zodat de frisse lucht in huis komt. Helaas heb je dan wel het risico dat ongewenste insecten, zoals muggen, je huis binnendringen. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten! Je voorkomt dit door goede horren te gebruiken. Veel mensen vinden het prettig als deze hor het hele jaar aan de buitenzijde van het raam hangt. Zo hoef je er eigenlijk nooit naar om te kijken.

Hor aan de buitenzijde

Hor aan de buitenzijde hangen

Een hor die het hele jaar aan de buitenzijde van je huis hangt is ideaal. Met zo’n hor geniet je het hele jaar door van frisse lucht, zonder dat je last hebt van vervelende insecten. Wanneer je de hor het hele jaar door wilt laten hangen, ligt de keuze voor een vaste hor het meest voor de hand. Een vaste hor is dan ook het meest geschikt om het gehele jaar aan de buitenzijde te hangen. Maar ook een rolhor of een plissé hor zijn hier prima voor te gebruiken.

Een belangrijke voorwaarde waar buitenhorren aan moet voldoen is dat ze bestendig zijn tegen verschillende weersomstandigheden. De hor moet goed tegen regen, wind en zon kunnen. Daarnaast is het verstandig om een hor te kiezen die voldoende stevigheid biedt. Een hor die het gehele jaar buiten hangt, moet namelijk wel tegen een stootje kunnen. In het Bruynzeel assortiment vind je verschillende horren die geschikt zijn om het hele jaar aan de buitenzijde te hangen.

Welke horren zijn geschikt?

Goede voorbeelden van deurhorren voor buiten zijn onze vaste hordeuren (S500, S700, S800). Ook plisséhordeuren (S900) of een magneethordeuren (S500 en S700) voldoen prima om het gehele jaar buiten te hangen. Voor je raam kun je het beste gaan voor een vaste raamhor (S500) of een rolhor (S700).Terug naar horren algemeen

Houden horren pollen tegen?
Gebruik
Kunnen horren tegen regen?
Gebruik
Wat betekent ‘geschikt voor buitengebruik’?
Gebruik
Horren met pollenwerend gaas?
Gebruik
Voor welke afmetingen (breedte en hoogte) is mijn hor precies geschikt?
Gebruik
Verkleurt een hor door zonlicht?
Gebruik
Bijna lente: hoe houd ik ongedierte buiten?
Gebruik