Bijna lente: hoe houd ik ongedierte buiten?

Wanneer de lente weer aanbreekt, zie je ook dat het ongedierte terugkomt. Insecten zijn nuttige beesten voor in de tuin, maar het is logisch dat je niet je hele huis vol met vliegen of muggen wilt hebben als je even de ramen of deuren openzet om te ventileren. Bij Bruynzeel ben je daarom aan het goede adres. In ons assortiment vind je een groot en divers aanbod horren: de manier om ongedierte effectief buiten de deur te houden.

De hor: simpel maar doeltreffend

Horren zijn dus dé manier om ongedierte buiten de deur te houden. Het belangrijkste onderdeel van een goede hor is de grootte van het gaas. Bij de modellen van horren voor zowel deuren als ramen, hebben we uitgebreid getest hoe groot die gaatjes precies moeten zijn en het gaas hierop aangepast. Maar dat is niet het enige. Een hor moet ten alle tijden een goed sluitende werking hebben. Daarom zijn onze horren, afhankelijk van de draai- of kieprichting van je deur en ramen, voorzien van hoogwaardige kwaliteit gaas én behuizing dat de meest strenge weersomstandigheden in ons land aan kan. Wil je een hor die echt beschermd wordt? Dan zijn onze rolhorren die je kunt oprollen in een beschermende aluminium cassette een aanrader voor jou en je woning!

Slim maatwerk

Wie een insecten- of vliegenvrij huis wil hebben, moet naast de hor zelf ook goed letten of deze hor wel altijd gesloten is of de deur of het raam op de juiste manier bedekt. De vliegenhorren uit onze collectie kunnen daarom op maat voor jou gemaakt worden. Zo weet je zeker dat je een unieke hor hebt die perfect aansluit op je raam of deuren, waardoor ongedierte geen kans krijgt om binnen te komen. En vergeet natuurlijk niet om de horren gesloten te houden tijdens de zomermaanden, anders kom het ongedierte natuurlijk gewoon binnen.

Verkooplocaties door heel Nederland

Tot slot is het niet zo moeilijk om aan een goede, kwalitatieve hor te komen als je er naar een op zoek bent. Deze vind je namelijk bij verkooppunten verspreid door heel Nederland. Zo heb je altijd een verkooppunt van Bruynzeel-producten bij jou in de buurt. Tevens kun je hier terecht wanneer je vragen hebt of advies zoekt.

Terug naar horren algemeen

Houden horren pollen tegen?
Gebruik
Kunnen horren tegen regen?
Gebruik
Wat betekent ‘geschikt voor buitengebruik’?
Gebruik
Horren met pollenwerend gaas?
Gebruik
Welke horren kunnen het hele jaar aan de buitenzijde van het raam of de deur hangen?
Gebruik
Voor welke afmetingen (breedte en hoogte) is mijn hor precies geschikt?
Gebruik
Verkleurt een hor door zonlicht?
Gebruik