Horren voor een kiepraam?

Op het moment dat de zon tevoorschijn komt, zijn we in Nederland het liefst zoveel mogelijk buiten. Gezellig op pad gaan is leuk, maar genieten van de zon in je eigen achtertuin is misschien nog wel veel fijner. Bij veelvuldig gebruik van de tuin, staat de achterdeur veel open. Zo loop je gemakkelijk van binnen naar buiten. Daarbij wil je natuurlijk wel voorkomen dat ongewenste insecten je huis binnenkomen. Een goede hor is daarvoor een handige oplossing. Bij Bruynzeel hebben we een uiteenlopend assortiment horren. Heeft Bruynzeel ook horren voor dubbele deuren?

Horren voor kiepraam

Horren voor dubbele deuren

In het horren assortiment van Bruynzeel vind je zowel horren voor deuren als voor ramen. En binnen die categorieën zijn er ook weer diverse varianten. Zo hebben we ook horren die geschikt zijn voor dubbele deuren. De beste optie voor een dubbele deur is een deurrolhor en een plisséhordeur. Deze horren zijn zowel verkrijgbaar voor enkele als voor dubbele deuren.

In principe koop je een hor voor een enkele deur, maar ze zijn speciaal zo ontworpen dat je ze gemakkelijk naast elkaar plaatst. Ze sluiten perfect op elkaar aan. Dit maakt de deurrolhor en de plisséhordeur ook heel geschikt als hor voor een dubbele deur.

Verschillende maten

De geschikte horren voor dubbele deuren zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, kleuren en materialen. Welke variant het beste is, is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren. Wil je bijvoorbeeld dat de hor mooi past bij jouw lichte interieur? Ga dan voor een witte kleur of een andere lichte tint.

Vind je gebruikersgemak en duurzaamheid belangrijk? Dan is een hor met een aluminium afwerking een goede keuze. Dit type hor is zeer stevig en is goed bestendigd tegen slijtage. Bruynzeel is er altijd wel een hor voor dubbele deuren die bij jouw wensen past. Zit de goede maat er voor jou toch niet bij? Dat is geen enkel probleem. Via Bruynzeel kun je jouw hor gemakkelijk op maat laten maken.Terug naar horren algemeen

Welke horren zijn het beste voor huisdieren?
Assortiment
Wat is de beste hor voor een winderige plek?
Assortiment
Bestaat er een kindersluiting voor horren?
Assortiment
Welke horren kan ik voor de winter makkelijk weghalen?
Assortiment
Heeft Bruynzeel horren met zonwerend gaas?
Assortiment
Wat is het verschil tussen raam- en deurhorren?
Assortiment
Waar let ik op bij het kopen van horren?
Assortiment
Welke horren zijn het meest geschikt voor kinderen?
Assortiment
Hoe kies ik een hor?
Assortiment
In welke kleuren zijn de horren beschikbaar?
Assortiment
Waar kan ik Bruynzeel horren kopen?
Assortiment
Welke materialen gebruikt Bruynzeel voor de horren?
Assortiment
Waar kan ik los gaas kopen voor mijn hor?
Assortiment
Zijn er ook horren voor ronde ramen?
Assortiment
Heeft Bruynzeel ook elektrische horren?
Assortiment