deli home showroom IN Gorinchem

In verband met het Corona virus is onze showroom helaas tijdelijk gesloten voor publiek. Onze excuses voor het ongemak.

1 mei 2018 is de Deli Home Showroom in Gorinchem geopend. Bruynzeel is onderdeel van Deli Home en in de showroom worden producten uit ons sanitair-, deuren- en vloerenassortiment getoond. De showroom is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk advies. Een afspraak kan gemaakt worden met één van onze showroom adviseurs via onderstaand formulier. Een vrijblijvend bezoek is natuurlijk ook mogelijk. Je bent van harte welkom!

Showroom bruynzeel

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
9:00 - 17:00 uur

ADRES

Stadhuisplein 70
4203 NS Gorinchem

Navigeren en parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde van ons pand aan de Schelluinsevliet. Stel de navigatie in op Schelluinsevliet en volg de borden P1. De hoofdentree van de showroom bevindt zich aan de voorzijde van het pand aan het Stadhuisplein 70.

afspraak maken

Via onderstaand formulier kunnen contactgegevens worden ingevuld om een afspraak te maken met onze showroom adviseurs. Zij nemen vervolgens contact op om een afspraak in te plannen. Het is ook mogelijk om vrijblijvend de showroom te bezoeken.

afspraakformulier showroom

Heb je het product gekocht bij één van onze verkooppunten, neem dan contact op met het desbetreffende verkooppunt. Heb je een algemene vraag over het product, maak dan gebruik van het contactformulier

Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan je verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor je is, waaronder het leveren van gerichte advertenties. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.

Bruynzeel showroom vloeren

vloeren

Bruynzeel showroom sanitair

sanitair

Bruynzeel showroom deuren

deuren

Stijl kasten

horren