BRUYNZEELontzorgt

Klussen in huis kan veel spaarzame vrije tijd opslokken. Bovendien vragen bepaalde werkzaamheden om specifieke vaardigheden en ervaring. Bruynzeel biedt daarom een aantal services voor deuren en vloeren die u werk uit handen nemen. Zo kunt u ontspannen van uw nieuwe aankoop genieten.

deuren & service

Onze deuren worden standaard gegrond geleverd. U kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van onze aflakservice. Om u tijd en moeite te besparen kunnen wij uw deur in 10 verschillende RAL-kleuren aflakken. Vraag uw dealer naar de verschillende services. Daarnaast kunt u zelf bepalen in welke mate u hulp nodig heeft om uw deur(en) te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om montage en afwerking zelf te doen of om het voor u te laten regelen door uw Bruynzeel dealer. Bruynzeel en uw Bruynzeel dealer bieden u verschillende services waarmee u volledig ontzorgd kunt worden. Uw deuren kunnen worden ingemeten, afgelakt in de gewenste RAL kleur en gemonteerd. Vraag uw Bruynzeel dealer voor meer informatie over services.

parket & service

Bij Bruynzeel worden parketvloeren standaard bij u thuis gelegd door ervaren parketteurs. Dat scheelt u veel tijd en energie en u bent verzekerd van professioneel gelegd parket. Voor het leggen van de vloer inspecteert onze adviseur de ondervloer. Daarbij wordt geïnventariseerd om welke ondervloer het gaat, om te weten of het parket op bijvoorbeeld een cementdekvloer, houten ondervloer, gietvloer of bestaande stenen vloer wordt gelegd. Bovendien worden aspecten als structuur en vlakheid van de vloer en het vochtpercentage van de ondervloer vastgesteld. Daarnaast bespreekt de adviseur uw specifieke wensen omtrent de legrichting van het parket, aansluitingen en andere behoeften. Zo verzekeren wij u en ons ervan dat de uiteindelijke houten vloer volgens alle specifieke wensen wordt gelegd!



Vloer en deur