BRUYNZEEL ontzorgt

Klussen in huis kan veel spaarzame vrije tijd opslokken. Bovendien vragen bepaalde werkzaamheden om specifieke vaardigheden en ervaring. Bruynzeel biedt daarom een aantal services voor deuren en vloeren die je werk uit handen nemen. Zo kun je ontspannen van je nieuwe aankoop genieten.

deuren & service

Onze deuren worden standaard gegrond geleverd. Je kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van onze aflakservice. Om tijd en moeite te besparen kunnen wij de deur in 10 verschillende RAL-kleuren aflakken. Vraag je dealer naar de verschillende services. Daarnaast kun je zelf bepalen in welke mate je hulp nodig heeft om uw deur(en) te plaatsen. Je kunt ervoor kiezen om montage en afwerking zelf te doen of om het voor je te laten regelen door je eigen Bruynzeel dealer. Bruynzeel en je Bruynzeel dealer bieden verschillende services waarmee je volledig ontzorgd kunt worden. Je deuren kunnen worden ingemeten, afgelakt in de gewenste RAL kleur en gemonteerd. Vraag je Bruynzeel dealer voor meer informatie over services.

parket & service

Bij Bruynzeel worden parketvloeren standaard bij je thuis gelegd door ervaren parketteurs. Dat scheelt je veel tijd en energie en je bent verzekerd van professioneel gelegd parket. Voor het leggen van de vloer inspecteert onze adviseur de ondervloer. Daarbij wordt geïnventariseerd om welke ondervloer het gaat, om te weten of het parket op bijvoorbeeld een cementdekvloer, houten ondervloer, gietvloer of bestaande stenen vloer wordt gelegd. Bovendien worden aspecten als structuur en vlakheid van de vloer en het vochtpercentage van de ondervloer vastgesteld. Daarnaast bespreekt de adviseur je specifieke wensen omtrent de legrichting van het parket, aansluitingen en andere behoeften. Zo verzekeren wij je ervan dat de uiteindelijke houten vloer volgens alle specifieke wensen wordt gelegd!Deurenservice