Schuifdeuren

Schuifdeuren scoren goed op populariteit, en dat is makkelijk te verklaren. Naast het feit dat deze moderne deuren een prachtige en rustgevende uitstraling hebben, hebben ze ook nog andere voordelen. Lees snel verder.

Schuifdeuren in de vorm van deuren in de moderne wooninrichting is al enige tijd een veel geziene trend. Bij schuifdeuren denk je wellicht aan een schuur, fabrieksloods of ander soort hal. Schijn bedriegt echter, aangezien schuifdeuren ook prima in een woonhuis passen. Belangrijk is het daarbij dat je kiest voor een deur met het juiste hang- en sluitwerk en dat je een deur van goede kwaliteit hebt. Bruynzeel is een expert op het gebied van goede deuren. En dat merk je. Zo vind je bij ons een divers aanbod verschillende soorten schuifdeuren met diverse manieren om ze op te hangen.

Creëer meer ruimte met schuifdeuren

Schuifdeuren zijn erg praktisch door het feit dat ze geen ruimte nodig hebben voor de draaiing van de deur. Ideaal voor een kleine ruimte! Het resulteert in meer ruimte in huis en oneindig veel mogelijkheden bij het inrichten van het interieur. Bovendien is het simpelweg een pareltje om te zien: schuifdeuren zijn uniek, origineel en decoratief. De deuren hangen aan een railsysteem dat boven de deuropening op de wand bevestigd zit.

Stijlvolle en originele deuren

Naast het feit dat schuifdeuren een praktische oplossing zijn, zorgen ze ook voor sfeer in het interieur: een toegevoegde waarde aan het huis wat de toon zet voor de rest van de inrichting. Net zoals andere deuren, passen schuifdeuren precies in de stijl van de rest van de woning. Ze kunnen een moderne industriële uitstraling geven door middel van strakke lijnen en glazen panelen die natuurlijk licht doorlaten. De zwarte metalen profielen van de deuren met glas zijn typerend voor de populaire industriële stijl en geven karakter aan de inrichting. Een stijlvolle en originele keuze.

Dubbele of enkele schuifdeuren?

Afhankelijk van de ruimte, de grootte van het deurgat en de wens van de klant, kan gekozen worden voor dubbele of enkele schuifdeuren van Bruynzeel Industrieel. Beiden stralen klasse en originaliteit uit, maar de dubbele schuifdeur gaat nog een stapje verder. Bij de keuze voor een dubbele schuifdeur worden twee railsystemen tegen elkaar gemonteerd, waar de deuren aan komen te hangen. Wanneer de schuifdeuren glazen oppervlakken hebben, wordt de illusie van een grotere ruimte gecreëerd. De kamer lijkt door te gaan waar deze eigenlijk eindigt en zo wordt een extra dimensie toegevoegd aan de ruimte. Daarnaast laat het glas natuurlijk licht door, wat resulteert in een lichtere ruimte.

Schuifdeuren in jouw woning

Een schuifdeur geeft je woning dus een bijzondere aanblik. Deze praktische en tegelijk ruimtebesparende deuren zijn hip en gewild. Bestel vandaag nog jouw schuifdeuren van Bruynzeel bij het verkooppunt bij jou in de buurt. De producten van Bruynzeel vind je bij de betere bouwmarkten en bouwspeciaalzaken door heel Nederland. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je altijd contact met Bruynzeel opnemen via het contactformulier op de website.

Stel je eigen industriële schuifdeur samen
Bruynzeel Industrieel Schuifdeur