industriële glazen deur

Door middel van een opvallende industriële glazen deur creëer je een moderne en stijlvolle sfeer in huis. Een echte eyecatcher in het interieur die zorgt voor meer licht en ruimte zonder verlies van privacy. Een industriële glazen deur van Bruynzeel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die elk een eigen uitstraling en openingswijze hebben. Daarnaast is er ook nog keuze in glassoorten en eventuele grepen. Zo zit er voor iedereen wel iets tussen. Of je nou woont in een kleine woning, een loft of een vrijstaand huis: Bruynzeel heeft voor jou een passende industriële glazen deur.

De industriële glazen deur in verschillende uitvoeringen

De Bruynzeel industriële glazen deur is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder een taatsdeur, draaideur en schuifdeur. Deze hebben allemaal een unieke toepassing en openingswijze, waardoor je voldoende keuze hebt en rekening kan houden met de beschikbare ruimte in jouw woning. Wat deze deuren met elkaar gemeen hebben is de stijlvolle sfeer en moderne feel. Industrieel wonen is hot, en doormiddel van een industriële glazen deur kan ook jouw woning meedoen aan deze trend.

Meer ruimte in huis met een industriële glazen deur

Wanneer je in een klein huis woont met knusse ruimtes wordt vaak gedacht dat zo’n grote opvallende deur geen optie is. Echter is het tegendeel waar: een industriële glazen deur zorgt voor een illusie van meer ruimte. Doormiddel van de glazen panelen wordt de grond doorgetrokken en worden twee ruimtes als het ware bij elkaar betrokken. Het oog kan verder weg kijken, waardoor het geheel ruimer aanvoelt. Daarnaast is er ook sprake van meer lichtinval zonder privacy te verliezen. Tevens is een schuifdeur ideaal voor kleine ruimtes, omdat deze geen draaiing maakt bij het openen. Dit is daarom een zeer ruimtebesparende optie en ideaal voor knusse huisjes.

Glassoorten

Bruynzeel Industrieel biedt keuze uit verschillende glassoorten. De deur kan daardoor volledig naar jouw persoonlijke wensen worden samengesteld. Wat past het mooiste in jouw interieur? Wanneer je meer ruimte wilt creëren kan je kiezen voor een industriële glazen deur met transparant glas. De ruimtes lopen dan in elkaar over en de vloer wordt doorgetrokken. Wanneer je toch liever een vorm van afscheiding tussen twee ruimtes hebt kan je kiezen voor mat glas. Hiermee zijn de twee kamers van elkaar gescheiden, maar profiteer je wel van de extra lichtinval. Wil jij ook een statement maken met een industriële glazen deur in jouw interieur? Bij Bruynzeel stel je in drie stappen jouw droomdeur samen.

Industriële glazen deur
Industriële glazen deuren