Houten vloer

Houten vloeren produceren wij al sinds 1897. De oorsprong voor onze passie voor prachtige houten vloeren gaat dus al meer dan een eeuw terug. Door deze jarenlange ervaring is er veel kennis opgedaan over het maken en leggen van de mooiste houten vloeren. En die kennis gebruiken we graag om jouw vloer te produceren en leggen.

Houten vloer van Bruynzeel

Bij Bruynzeel hebben we verschillende houten vloeren in het assortiment. Hierdoor vind je altijd een houten vloer die past bij de rest van de woonomgeving. Waar je ook voor kiest, bij Bruynzeel ben je verzekerd van hoge kwaliteit en vakmanschap. Om je te ontzorgen leggen onze vakkundige parketteurs de vloer. Vóór het leggen van de houten vloer krijg je advies over de ondergrond en legmethode. Een goede ondergrond en het nauwkeurig leggen van de vloer zorgt er immers voor dat je jaar in jaar uit plezier hebt van je houten vloer.

Voordelen van een vloer van hout

Een houten vloer van Bruynzeel is zeer duurzaam en gaat een leven lang mee, indien deze volgens de richtlijnen onderhouden wordt. Wij adviseren daarom de parketvloer twee keer per jaar te verzorgen. Dit kan met behulp van onderhoudsolie. Naast het tweejaarlijks oliën van de geoliede houten vloer hoef je deze enkel nog te stofzuigen. Het vuil is makkelijk van het oppervlak te verwijderen, waardoor een houten vloer een stuk hygiënischer is dan bijvoorbeeld tapijt. Wil je meer weten over onderhoudsadvies per type vloer? Onze vloerenadviseurs helpen je graag verder.

Een houten vloer creëert een gezellige en knusse sfeer in huis. De uitstraling is tijdloos en kan gecombineerd worden met vrijwel elke interieurstijl. Het straalt warmte uit en vormt een natuurlijke basis voor de rest van de inrichting. Naast dat elke plank anders is bij houten vloeren, wat een houtenvloer persoonlijk en uniek maakt, zijn veel parketvloeren ook geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming. Het hout wat Bruynzeel gebruikt is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en omdat hout Co2 vasthoudt, zijn houten vloeren van Bruynzeel dus een bewuste en duurzame keuze.

Houten vloer kopen?

Droom jij ook al jaren van een prachtige vloer van hout in huis? Neem dan contact op met Bruynzeel. Onze adviseurs kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze en voorzien je graag van passend advies. Bruynzeel vloeren worden gelegd door professionals, zodat de afwerking altijd van topkwaliteit is. Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk ons assortiment.

Met een houten vloer van Bruynzeel kun je zelfs de vloer in vochtige ruimtes bekleden. Hierbij kun je denken aan de badkamer, keuken of toilet. Voor een houten vloer in vochtige ruimtes is het belangrijk de juiste houtsoort te kiezen. De parketteur zal de vloer behandelen, zodat het hout goed bestand is tegen waterspatten en de vochtige lucht.

Houten vloer
Vloer hout