Een vraag over Bruynzeel producten?

De antwoorden op de meeste service gerelateerde vragen vind je via de pagina veelgestelde vragen. Op deze pagina worden vragen over het assortiment, onderhoud, montage, gebruik en service behandeld. Serviceonderdelen kun je direct bestellen via serviceonderdelen bestellen. Binnen garantie is het bovendien mogelijk om je aankoopbewijs te uploaden. Handleidingen vind je via het kopje downloads.

NEEM CONTACT OP

Heb je het product gekocht bij één van onze verkooppunten, neem dan contact op met het desbetreffende verkooppunt. Heb je een algemene vraag over het product, maak dan gebruik van het contactformulier

Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan je verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor je is, waaronder het leveren van gerichte advertenties. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.

Bruynzeel Home Products B.V.

Stadhuisplein 70
4203 NS Gorinchem

Postbus 3094

4200 EB Gorinchem


KVK 23031347