Box kubuskast

De Box is een exclusief en modern badkamermeubel. Bij het ontwerpen is gelet op de kleinste details. Door de volledige omlijsting van het meubel en de nieuwste techniek toe te passen van verstek gezaagde hoeken heeft het meubel een vloeiende en strakke uitstraling. 

De onderbouwkast en de kubuskasten zijn naar eigen smaak samen te stellen. Een echte mix & match serie waardoor jij jouw ideale badkamer kan creëren. 

De Box kubuskast biedt extra opbergruimte en is daarnaast ook erg decoratief! Naast het opbergen van handdoeken en andere badkamerspullen kun je de kubuskasten ook mooi stylen waardoor jouw badkamer een plek wordt om te relaxen. 

Standaard wordt de kubuskast met de achterkant aan de muur geschroefd, maar voor een speels effect kan deze ook met de zijwand aan de muur bevestigd worden.

Om de kubuskast extra aan te kleden zijn er inschuifnissen beschikbaar. Deze nissen voor de kubuskasten zijn verkrijgbaar in Fjord groen, Mat wit en Zijde zwart.

De kubuskast kun je volledig afstemmen met het badkamermeubel. Geïnteresseerd in de Box serie, zie hier alle mogelijke varianten.

Adviesprijs: Zo laag als € 350,00

Veelgestelde vragen

Heeft u op deze pagina niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan onze veelgestelde vragen

 

  • Verkrijgbaar in formaat 40 x 40 x 40cm
  • Verstek gezaagde hoeken
  • Mogelijk te combineren met nis voor kubuskast voor extra uitstraling
  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • 10 jaar garantie
Meer info
Afwerking greeplijst Aluminium
Soort greep Deurgreep
Type Bestand Downloaden
box-kubuskast-handleiding.pdf box-kubuskast-handleiding.pdf Download