plissé vliegendeur

De zomer is dé periode om lekker veel buiten te zijn. Bij veel mensen staan de ramen en deuren open, zodat de gezonde frisse lucht je huis binnenkomt. Helaas komt niet alleen die frisse lucht je huis binnen, maar ook ongewenste insecten vinden hun weg naar binnen. Een hor is een fijn hulpmiddel om muggen, vliegen en andere insecten buiten te houden. Er bestaan verschillende horren. In de collectie van Bruynzeel vind je uiteenlopende modellen en dessins. Een van de populairste hor varianten is de plissé vliegendeur.

assortiment plissé vliegendeuren bekijken


Plisse vliegendeur

Een van de voordelen van een plissé vliegendeur is dat deze gemakkelijk in het gebruik is. Het is een zeer gebruikersvriendelijke hor. Met behulp van een vouwsysteem van horgaas is de hor eenvoudig te bedienen. Met de kleinste moeite sluit je jouw deur af voor ongewenste muggen en vliegen.

Altijd de juiste maat

Een ander fijn aspect aan een plissé vliegendeur is dat je deze voor bijna ieder type deur kunt gebruiken. In ons assortiment vind je diverse standaardmaten. Zit de juiste breedtemaat er toch niet bij, dan kun je de breedte van de hor gemakkelijk op maat maken. Daarnaast is het ook mogelijk om de hor volledig op maat te laten maken.

Andere doeleinden

Het buitenhouden van insecten is natuurlijk het voornaamste doel van een plissé vliegendeur. Maar wist je dat je een hor ook kan gebruiken voor andere doeleinden? Een van deze doeleinden is het buitenhouden van pollen in het voorjaar. Hiervoor maken we gebruik van speciaal horrengaas. Dit materiaal zorgt ervoor dat voorjaarspollen niet in je huis waaien. Vooral voor mensen met hooikoorts is dit een uitstekende oplossing. Daarnaast kun je bij Bruynzeel ook terecht voor hor met zonwerend gaas. Dit is een aanvullende optie als je een hor op maat laat maken. Dit type gaas houdt je huis koel tijdens warme zomerdagen.

Plisse vliegendeur