Bruynzeel Parket in bedrijf Referenties

Bruynzeel legt ook parketvloeren in musea, kantoren, concertgebouwen, schouwburgen, winkels en showrooms. Houten vloeren waarop veel gelopen wordt, maar die ook moeten zorgen voor een bijzondere uitstraling. Door onze grote ervaring in maatwerkoplossingen, onze eigen flexibele legcapaciteit en de bewezen kwaliteit kiezen ook professionele gebruikers voor Bruynzeel parketvloeren.

HEINEKEN EXPERIENCE

Het is niet het Heineken Museum, maar men noemt het The Heineken Experience. Waarom? Omdat Heineken haar bezoekers in de oude brouwerij in vier verdiepingen interactie onder wil dompelen in de fascinerende wereld van Heineken. Bruynzeel Parket heeft een bijdrage mogen leveren aan dit prachtige monument.

heineken experience

KLM CROWN LOUNGE

In de vertrekhal van Schiphol is onlangs aanzienlijk uitgebreid. Aan de uitbreiding met 600 m2 ging een onderzoek naar de wensen van de passagiers vooraf. Hieruit is een stijlvol ontwerp voortgekomen van strakke vormen, scherpe contrasten én met een warme notenhouten vloer van Bruynzeel Parket.

KLM crown lounge

PHILIPS

Het hoofdkantoor van Philips is voorzien van Bruynzeel Parket. Het hoofdkantoor telt in totaal maar liefst 21 verdiepingen. Op elke etage ligt een parketvloer van Bruynzeel, gemaakt door onze parketteurs.

Hoofdkantoor Philips

CARRÉ

We hebben meegewerkt aan de restauratie van het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Een onderdeel van de restauratie betrof het leveren en aanbrengen van een geheel nieuwe pistevloer. Tegelijkertijd hebben wij de bestaande vloer op het podium een grote onderhoudsbeurt gegeven. Deze vloer is tijdens de nieuwbouw van de Toneeltoren in 1993 eveneens door ons gelegd.

Carre amsterdam

SCHIPHOL

Het is u wellicht nooit zo opgevallen. Maar de parketvloeren waarop u loopt in de aankomst- en vertrekhal van Luchthaven Schiphol zijn ook van Bruynzeel. Heeft u een idee hoeveel mensen er dagelijks op lopen? Op de drukste dagen zo'n 150.000 reizigers.

Schiphol

LEXENCE

Advocatenkantoor Lexence in Amsterdam heeft een bijzonder architectonisch ontwerp. In het gebouw lopen de lijnen van het ontwerp door in alle ruimtes, doordat het parket doorloopt op de wanden en de trappen.

Advocatenkantoor lexence