vloer verwarming en parket

Kan parket in combinatie met vloerverwarming gelegd worden? Dat is een vraag die wij dagelijks horen. En niet alleen van consumenten, maar ook van (binnenhuis)architecten die blijkbaar nogal eens verschillende antwoorden krijgen en zij willen graag weten of ze die zichtbare radiotoren achterwege kunnen laten. Wij vertellen u graag wat ons antwoord is.

Vakmanschap

Een makkelijke vraag maar het antwoord is nog niet zo simpel. Veel parketbedrijven beweren dat de combinatie parket en vloerverwarming niet mogelijk is. Begrijpelijk dat sommige parketbedrijven zich daar - gelet op de problemen en risico’s - niet aan willen branden, maar het is niet waar. Het vereist de nodige kennis en vakmanschap en daarom kan niet iedereen het. Maar Bruynzeel Parket kan het wel, samen met het vloerverwarmingsbedrijf JK Vloerverwarming uit Ede. Wij hebben al lang geleden de voordelen van vloerverwarming erkend en hebben er daarom ook al lang de kennis, het vakmanschap en het parket voor in huis.

Parket en vloerverwarming mét volledige garantie, alléén bij Bruynzeel Parket

Het leggen van parket op vloerverwarming is inmiddels een specialiteit van Bruynzeel geworden. Wij hebben in de afgelopen 25 jaar de benodigde tools ontwikkeld en de eigen gecertificeerde parketteurs in huis getraind, waardoor zij heel veel ervaring hebben in de combinatie vloerverwarming en parket. Dagelijks leggen wij honderden meters parket op alle soorten vloerverwarming (zowel hoofd- als bijverwarming).

Garantie

Het grote verschil met andere parketbedrijven is dat wij zo ervaren zijn in de combinatie parket en vloerverwarming dat u bij Bruynzeel Parket exact dezelfde garantie krijgt als op alle andere parketvloeren van Bruynzeel. Zonder uitsluitingen. We zijn tenslotte niet voor niets de ‘Grondleggers van parket’.

Is parket en vloerverwarming bij u mogelijk?

De Bruynzeel parketadviseur bij u in de buurt deelt graag zijn kennis over de combinatie parket en vloerverwarming. Bovendien wijst hij u graag op de details die bij u thuis van toepassing zijn. Niet iedere parketvloer heeft bijvoorbeeld dezelfde hoogte en hetzelfde rendement.


Houten vloer en vloerverwarming