Een vraag over Bruynzeel producten?

De antwoorden op de meeste service gerelateerde vragen vindt u via de pagina veelgestelde vragen. Op deze pagina worden vragen over het assortiment, onderhoud, montage, gebruik en service behandeld. Serviceonderdelen kunt u direct bestellen via serviceonderdelen. Binnen garantie is het bovendien mogelijk om uw aankoopbewijs te uploaden. Handleidingen vindt u via het kopje downloads. Voor alle andere vragen kunt u via onderstaand formulier contact opnemen.

Contactformulier

Heb je het product gekocht bij één van onze verkooppunten, neem dan contact op met het desbetreffende verkooppunt. Heb je een algemene vraag over het product, maak dan gebruik van het contactformulier

Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan je verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor je is, waaronder het leveren van gerichte advertenties. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.

Bruynzeel Home Products Belgium B.V.B.A.

Slingerweg 62
B-3600 Genk