Levensduur parketvloer

Een Bruynzeel parketvloer laat u niet voor enkele jaren leggen. Het is een investering in kwaliteit waarvan u lang moet kunnen genieten. Een Bruynzeel parketvloer kan gemiddeld elke 10 à 15 jaar door onze vakmensen gerenoveerd worden. Met als resultaat een nieuwe vloer met minder kosten.

vloer met meerdere levens

Bij een renovatie heeft u de mogelijkheid om uw houten vloer te voorzien van een actuele kleur en uitstraling zodat u kunt genieten van een vloer die met zijn tijd meegaat. Dat kunt u tijdens de levensduur van het parket meerdere malen laten doen. Zo kunt u vele jaren genieten van een Bruynzeel parketvloer. Goed voor u, goed voor het milieu!

ALTIJD ZEKERHEID EN DUIDELIJKHEID

Bruynzeel biedt u zekerheid en duidelijkheid op elk gebied.
Zo hoeft u bij ons geen aanbetaling te doen. Uw Bruynzeeladviseur maakt op basis van uw wensen en woonomstandigheden graag een offerte op maat. U kunt een offerte hier aanvragen.

Verzekeringsschade

In het geval dat u te maken heeft met verzekeringsschade aan uw houten vloer, kunt u onze adviseur uitnodigen voor een offerte. Het vaste expertisebedrag van verzekeringsschades wordt na de reparatie verrekend met de eindfactuur.


versailles vloer