ONDERHOUD VAN UW BRUYNZEEL PARKETVLOER

Een parketvloer van Bruynzeel is de meest comfortabele vloer die u zich in uw woning kunt wensen. Sterk, stabiel en vlekbestedig. En vooral: verrassend gemakkelijk in onderhoud. Gemorste koffie of wijn kunt u gewoon met een vochtig doekje opnemen. Zelfs als er per ongeluk een hele fles omgaat hoeft u geen angst te hebben voor blijvende vlekken, krullende planken of kierende delen.

Parketvloeren hebben niet veel onderhoud nodig

Parketvloeren die van goede kwaliteit zijn, die goed geschuurd en gelakt zijn en goed onderhouden worden, kunnen probleemloos en leven lang meegaan. Veel mensen denken dat onderhoud veel tijd kost. Dat is niet waar. De meeste parketvloeren vragen zelfs nauwelijks onderhoud.


Parketvloeren lakken of impregneren

U kunt uw parketvloer laten lakken of impregneren. Een gelakte parketvloer is slijtvast en bestand tegen intensief gebruik. Als u de vloer een paar keer per jaar behandelt met polish, blijft de parketvloer jaren mooi. Een geïmpregneerde vloer hoeft u maar 1 keer per jaar in de was te zetten. Of u nu kiest voor lakken of impregneren, u heeft jaren plezier van uw parketvloer.


Polish en waxolie bestellen

U kunt online alle onderhoudsmiddelen die u nodig heeft voor het onderhoud van uw Bruynzeel parketvloer bestellen. Wilt u advies over het onderhoud van uw parketvloer? Ga dan naar een Bruynzeel-showroom bij u in de buurt. Onze adviseur vertelt u er graag meer over.


Onderhoudsmiddelen bestellen

Op de bestelpagina voor onderhoudsmiddelen kunt u onderhoudsmiddelen voor uw vloer bij Bruynzeel bestellen.

Onderhoudsmiddel parketvloer
Polish
Jongetje op vloer
Houten vloer