OVER BRUYNZEEL HOME PRODUCTS

Bruynzeel Home Products heeft vestigingen in Nederland, België en Polen en heeft verspreid over deze vestigingen circa 250 mensen in dienst.

Kwaliteit van Bruynzeel


Het Bruynzeel-assortiment heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de huidige selectie van badkamerproducten, vloeren, deuren en horren. Onze producten zijn via bouwmarkten en specialisten verkrijgbaar. De lange historie van Bruynzeel heeft de bijbehorende kennis en ervaring opgeleverd,maar deze traditie staat verdere vernieuwing echter niet in de weg. Productontwikkeling en innovatie vormen nog steeds een belangrijk deel van de bedrijfsfilosofie van Bruynzeel. Het succes van het Bruynzeel assortiment is direct gelinkt aan de vanzelfsprekendheid van de kwaliteit van onze producten. Kwaliteit is een begrip waar op een zorgvuldige manier invulling aan wordt gegeven. Met behulp van controles gedurende het productieproces wordt de kwaliteit van onze producten nauwlettend in de gaten gehouden. Met de garantie tot kwalitatief hoogstaande en duurzame producten, hoeft de consument zich enkel nog te bedenken welk design het beste bij diens woonwensen past. Deze service is de drijvende kracht achter de sterke merknaam Bruynzeel.

bruynzeel home products B.V.

Bruynzeel Home Products B.V. is onderdeel van Deli Home. Onder Bruynzeel Home Products B.V. vallen naast Bruynzeel Home Products de volgende merken.

Sliing logo
Stijl kasten logo
Garobe logo
DSH logo
Fikszo logo