Voor architecten

Als architect wil je graag dat de vloer die je voor ogen hebt, ook exact zo gemaakt wordt. De keuze voor een juiste en betrouwbare leverancier is hierbij natuurlijk van doorslaggevend belang.

wij zijn de vloerenspecialist

Bruynzeel is een zelfstandig Nederlands bedrijf dat sinds 1897 alle voorkomende houten vloeren ontwikkelt, produceert, verkoopt en legt. Alles wordt in eigen beheer uitgevoerd en wordt gekenmerkt door know-how op vloerengebied. Ook op specifieke terreinen zoals akoestiek, isolatie, bijzondere oppervlaktebehandelingen en speciale constructies weten wij van wanten. Je vind ons niet alleen in woningen maar ook onder andere in kantoren, sportaccommodaties, theaters, schouwburgen, musea, horecagelegenheden, dansscholen en winkels.

Nederlandse Bouw Documentatie

Op de site van de Nederlandse Bouw Documentatie vindt je een uitgebreide beschrijving van onze parketvloeren, onze werkwijze, ons bedrijf zelf en nog veel meer informatie die voor u als architect van belang is. Over geluidsisolatie, vloerverwarming, brandwerendheid, tot en met de kant-en-klare besteksteksten aan toe.
Parket op trap