Levensduur parketvloer

Een Bruynzeel parketvloer laat u niet voor enkele jaren leggen. Het is een investering in kwaliteit waarvan u lang moet kunnen genieten. Een Bruynzeel parketvloer kan gemiddeld elke 10 à 15 jaar door onze vakmensen gerenoveerd worden. Met als resultaat een nieuwe vloer met minder kosten.

vloer met meerdere levens

Bij een renovatie heeft u de mogelijkheid om uw houten vloer te voorzien van een actuele kleur en uitstraling zodat u kunt genieten van een vloer die met zijn tijd meegaat. Dat kunt u tijdens de levensduur van het parket meerdere malen laten doen. Zo kunt u vele jaren genieten van een Bruynzeel parketvloer. Goed voor u, goed voor het milieu!

Garantie

Uw Bruynzeel parketvloer zal in wisselende temperaturen en vochtigheid geen krimp geven. Dat garanderen wij u, maar liefst vijf jaar lang.

ALTIJD ZEKERHEID EN DUIDELIJKHEID

Bruynzeel biedt u zekerheid en duidelijkheid op elk gebied.
Zo hoeft u bij ons geen aanbetaling te doen. Uw Bruynzeeladviseur maakt op basis van uw wensen en woonomstandigheden graag een offerte op maat. U kunt een offerte hier aanvragen.

Verzekeringsschade

In het geval dat u te maken heeft met verzekeringsschade aan uw houten vloer, kunt u onze adviseur uitnodigen voor een offerte. Het vaste expertisebedrag van verzekeringsschades wordt na de reparatie verrekend met de eindfactuur.


versailles vloer