XXL-laminaat

Ben je op zoek naar een stoere, robuuste vloer voor in jouw interieur? Dan is ons XXL-laminaat of extra brede laminaat echt iets voor jou. De planken van dit type laminaat zijn een stuk groter dan de standaardmaten waarin doorgaans laminaat wordt geleverd. Extra breed laminaat kenmerkt zich door een brede plank laminaat die de woning een unieke vloer geeft. Door brede planken lijkt de ruimte bovendien optisch groter. Dat is wel zo prettig toch? Benieuwd naar ons assortiment en de eigenschappen van ons XXL-laminaat? Lees hieronder meer over ons assortiment.


Eigenschappen XXL-laminaat

Met ons XXL-laminaat heb je een solide vloer die tegen een stootje kan. Maar dat is niet het enige. De planken, die extra breed zijn, geven je vloer een stoer uiterlijk. Hierdoor past XXL-laminaat uitstekend in een woning met een industriële of moderne inrichting. Ook voor een kantoor of winkel is dit type laminaat geschikt. Het kan namelijk goed tegen een stootje en is eenvoudig schoon te houden. Deze groeven die de vloeren van Bruynzeel hebben binnen dit assortiment geven je laminaat de uitstraling van stevige planken of parket, maar dan een stuk eenvoudiger in het onderhoud. Daarnaast heeft het extra brede assortiment van Bruynzeel nog een groot voordeel; ze zijn waterbestendig. Eenvoudig in onderhoud, slijtvast, én waterbestendig. Dat is dus een vloer zonder zorgen. Zo kan jij lekker je ding blijven doen. Goed geregeld toch?

Bekijk ons Waterbestendig Extra breed assortiment om te zien welke vloer het beste bij jou past.

De kwaliteit van Bruynzeel

Bij Bruynzeel vinden we het belangrijk dat thuiskomen écht thuiskomen moet zijn. Een belangrijk onderdeel hiervan is de vloer die, hoewel we er overheen lopen en vaak een beetje onzichtbaar is, een niet te missen onderdeel wordt van jouw woning. Welke stijl je woning of kantoor ook moet uitstralen: met de vloeren van Bruynzeel til je het uiterlijk van je ruimtes naar een nieuw niveau. Met onze kwaliteitsgaranties weet je zeker dat je een vloer kiest voor een lange periodes. Laminaat gaat dan ook al snel twintig tot dertig jaar mee, afhankelijk van de gebruiksintensiteit.

Altijd een verkooppunt in de buurt

De producten die Bruynzeel verkoopt koop je niet in online maar bij een van onze verkooppunten. Bekijk hier het overzicht met verkooppunten en ga vandaag nog voor jouw nieuwe laminaat bij een van onze dealers in jouw buurt. Onze laminaatvloeren zijn eenvoudig zelf te leggen. Wil je weten hoe? Bekijk dan hier onze instructievideo’s. Hierin krijg je handige tips en tricks zodat jij ook goed voorbereid bent voor zo’n klus. Wil je weten waar je de vloeren in het echt kunt zien? Dan adviseren we je om langs te gaan bij 1 van onze verkooppunten. Benieuwd of er ook 1 bij jou in de buurt zit? Ga dan naar verkooppunten.


Bruynzeel 8mm laminaat