Wit laminaat

Laminaat is in bijna elke denkbare houtteint te verkrijgen. Ook bij Bruynzeel houden we van variatie; niet alleen op het gebied van productspecificaties maar ook op het gebied van kleur. Zo zitten er in ons vloerenassortiment laminaatdecoren in zowel heel lichte als in heel donkere kleuren, en uiteraard alles daartussenin. Wit laminaat, oftewel whitewash laminaat, is momenteel een erg populaire trend op het gebied van vloeren. In tegenstelling tot wat je in de eerste instantie zou verwachten, is vuil en stof vaak minder goed zichtbaar op lichte vloeren dan op heel donkere vloeren. Naast dit praktische voordeel is er natuurlijk ook een esthetisch voordeel; lichte vloeren laten een ruimte optisch groter lijken. Daarnaast past een witte vloer perfect in diverse woonstijlen; van Scandinavisch tot Bohemian. Als je het gevoel van een strandtent wilt nabootsen thuis, past ook hier een witte laminaatvloer goed bij. Benieuwd of het wit laminaat van Bruynzeel iets voor jouw woning is? Bekijk ons aanbod en lees hier meer over de eigenschappen van onze soorten vloeren.

WIT LAMINAAT KOPEN

Wit laminaat bestaat er niet alleen in de neutrale uitvoering. Geschikt laminaat voor in jouw woning vind je bij ons in allerlei verschillende stijlen, uitvoeringen en kwaliteiten. Hoewel de naam het wel doet vermoeden, is wit laminaat vaak niet helemaal wit, maar vaak uitgerust met een houtdessin waar een witte kleur in zit. Lichte laminaatvloeren bestaan er in verschillende soorten; zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een heel rustige houttekening of voor een doorleefde, bijna versleten look. Afhankelijk van je voorkeur kunnen er in de diverse uitvoeringen toch nerven, lijnen en knoesten van hout toch te zien zijn. Dit draagt bij aan een uniek uiterlijk van je vloer.

UITSTRALING WIT LAMINAAT

De multifunctionele uitstraling is kenmerkend voor wit laminaat. Je kunt het dan ook diverse ruimtes of woonstijlen leggen. Wil je bijvoorbeeld liever een ruimte met een neutrale uitstraling creëren? Of een landelijke kamer waarin het wit laminaat echt in het oog springt? Met een variatie in uiterlijk heb je altijd een mooie laminaatvloer van Bruynzeel die bij jouw woonwensen past. Er zijn verschillende redenen mogelijk om voor het witte laminaat van Bruynzeel te kiezen.

Alle vloeren uit de bovengenoemde series zijn geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming en/of -koeling.

WATERBESTENDIG WIT

Alle laminaatvloeren van Bruynzeel zijn geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming en -koeling. Hiernaast zijn er twee laminaatlijnen, in fraaie decoren, beschikbaar die waterbestendig zijn; waterbestendig en extra breed waterbestendig. Ideaal voor in de keuken of badkamer dus! Bovendien zijn alle vloeren voorzien van een krachtige toplaag waardoor de vloeren enorm slijtvast zijn en dus jarenlang mee gaan.

ONS LAMINAAT LEG JE MAKKELIJK ZELF

De vloeren uit het laminaatassortiment zijn gemakkelijk zelf te leggen met een klikverbinding. Wil je weten hoe? Bekijk dan de instructievideo. Voordat je gaat beginnen met het leggen van de vloer is het belangrijk om de ondervloer te controleren. Deze moet vlak, schoon en droog zijn voor het allerbeste resultaat. Naast de juiste hoeveelheid laminaat is het ook handig om je van tevoren kort te verdiepen in alle andere benodigdheden zoals plinten of ondervloeren. Zo wordt het leggen van je eigen vloer een eitje! Het laminaat van Bruynzeel vind je bij verschillende verkooppunten in Nederland. Benieuwd of er een verkooppunt bij jou in de buurt is? Bekijk dan het overzicht met onze verkooppunten op de website .

Bruynzeel Origineel plus Wild wit laminaat
Vloer laminaat wollig wit