Laminaat 8mm

Laminaat bestaat er in verschillende diktes en plankafmetingen. Alhoewel je er niet gelijk aan zou denken, is het toch enigszins handig om hiermee rekening te houden. Denk bijvoorbeeld aan bestaande dorpels of deuropeningen in huis, je deur moet natuurlijk nog wel open kunnen als je een nieuwe vloer gaat leggen. Daarnaast is dikte een veelgebruikt kenmerk van kwaliteit; het contactgeluid is aannemelijk aangenamer bij een dikkere vloer, al is het maar een verschil van een paar mm. Tevens zijn alle 8 mm laminaatvloeren van Bruynzeel geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming. Meer weten over laminaat van 8mm en waar je op moet letten bij het leggen? Lees hieronder meer over ons aanbod 8 mm laminaat.


Waarom kiezen voor een 8mm laminaatvloer?

Laminaat van 8mm uit het Bruynzeel assortiment slijt minder dan bijvoorbeeld de 7mm laminaatvloeren en is daarom net iets kostbaarder in de aanschaf. Deze vloer is door de slijtvastheid daarom beter geschikt voor intensief gebruik. Denk daarbij aan kantoren of aan gezinnen met huisdieren of kinderen.

8mm laminaat: wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden met 8mm laminaat zijn eindeloos. Of je nu een laminaat voor je slaap- of woonkamer wilt of zelfs voor je badkamer: laminaat van 8mm is een robuust laminaat dat al snel tientallen jaren meegaat. Laminaat met een dikte van 8 mm zijn er bij Bruynzeel in verschillende productlijnen; zo hebben we regulier 8 mm laminaat, maar ook waterbestendig 8 mm laminaat. Allen geschikt voor vloerverwarming. Deze laatste variant is ook verkrijgbaar met een extra brede plankbreedte, zo lijkt je ruimte optisch groter. De laminaatvloeren met houtdecor zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden; de voelbare houtstructuur volgt de houttekening die op de toplaag zit, en heeft de toplaag een matte finish. Net zoals bij vloeren van massief hout. Dus de warmte van hout, maar met de onderhoudsgemakken van laminaat. Goed geregeld toch? Benieuwd naar de verschillende laminaatvloeren met een dikte van 8 mm van Bruynzeel? Bekijk hier ons assortiment.

Kleuren en soorten laminaat

Laminaat is er in verschillende kleuren, maten en soorten. Afhankelijk van de uitstraling die je interieur heeft, kun je gaan voor een neutraal laminaat in een lichtbruine of juist intens donkere uitstraling. Wil je je woning meer warmte geven? Dan zijn de donkerbruine laminaatvloeren wellicht meer iets voor jou. Ben je benieuwd welke vloer het beste bij jou past? Gebruik dan onze vloeren keuzehulp om erachter te komen welke vloer het meest geschikt is voor jouw woonwensen.

Laminaat zelf leggen

Het laminaat van Bruynzeel is eenvoudig zelf te leggen middels een kliksysteem. Het actuele assortiment van Bruynzeel is te bezichtigen online, voor een levensechte ervaring adviseren we je om een bezoek te brengen aan een verkoopvestiging. De verkoopmedewerkers voorzien je graag van extra informatie over wat je het beste zou kunnen doen in speciale woonsituaties. Wil je weten hoe je zelf een vloer legt? Bekijk dan hier onze instructievideo. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid bent voordat je begint aan deze klus. Klik hier om een verkooppunt bij jou in de buurt te vinden


Bruynzeel 8mm laminaat