Laminaat

Als je een alternatief voor een houten vloer zoekt, dan heeft Bruynzeel een selectie van kwalitatieve laminaatvloeren. Deze vloeren bestaan uit chique brede en lange delen die sterk houtgelijkend zijn, zeer gebruiksvriendelijk én, net als Bruynzeel parketvloeren, geschikt om op vloerverwarming te leggen.

assortiment laminaat bekijken

kwalitatieve laminaatvloer

Al het laminaat draagt het signatuur van Bruynzeel en voldoet daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen. Ook een laminaatvloer kan gelegd worden door onze parketteurs. Zij hebben jarenlange ervaring in het leggen van parketvloeren en dragen zorg voor het optimaal leggen van je Bruynzeel laminaatvloer. Er wordt door de experts ook gekeken naar de ondervloer en vervolgens krijg je hierover vakkundig advies. Op deze manier kan de nieuwe vloer perfect gelegd worden. De Bruynzeel laminaatvloeren zijn sterk houtgelijkend, combineer de vloer daarom met houten meubelen voor een extra warme uitstraling.

laminaat van bruynzeel

Door onze ruime ervaring weten we precies waar een goede vloer aan moet voldoen. Bruynzeel laminaat is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo vind je altijd een laminaatvloer die past bij je inrichting. Je kunt onder andere kiezen voor donker, grijs of naturel eiken. Daarnaast is er laminaat zoals greywash of whitewash met een stoere uitstraling. Kies je liever voor laminaat met een duidelijke nerf? Dan is de kleur lichtbruin met een witte nerf een geschikte keuze.

Alle laminaat vloeren bij Bruynzeel zijn geschikt voor vloerverwarming. Met het gebruik van vloerverwarming kun je een ruimte gelijkmatig verwarmen. Dat scheelt energie kosten én het aanzicht van radiatoren.

Voor een nieuwe uitstraling van de ruimte kies je voor een goede kwaliteit vloer van Bruynzeel. Wil je meer informatie over ons laminaat? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren en informeren je graag over de mogelijkheden in je woning.

Laminaat eiken donker
Laminaat Bruynzeel