PVC vloeren

De nieuwe PVC vloeren van Bruynzeel zijn net zo mooi als echt hout, net zo gemakkelijk te leggen als laminaat en net zo duurzaam als het sterkste vinyl.

assortiment pvc bekijken

multifunctionele pvc vloer

PVC past zich snel aan de temperatuur in de ruimte aan en geeft een goede akoestische demping. PVC vloeren zijn waterafstotend en gemakkelijk schoon te houden. PVC is uitermate geschikt voor vloerverwarming en verkoeling. Vloerverwarming heeft een aantal belangrijke kenmerken die het wooncomfort positief beïnvloeden. Doordat de warmte via het vloeroppervlak verspreid wordt, voel je een aangename warmte die goed wordt verspreid door de ruimte. Daarnaast is het energiebesparend en heb je geen last van zichtbare radiatoren. Naast verwarming is bij een PVC vloer ook vloerkoeling mogelijk en heeft de vloer een antislip laag. PVC is door al deze mogelijkheden zeer geschikt materiaal voor vloeren. Boevendien heeft PVC de uitstraling van een echte houten vloer. De vloeren zien en voelen heel natuurlijk aan. De PVC vloeren van Bruynzeel zijn bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

PVC vloer van bruynzeel

Bij Bruynzeel zijn de PVC vloeren in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Hierdoor vind je altijd een vloer die in je woonomgeving past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een afwerking met een grey- of whitewash voor een lichte rustieke uitstraling. Daarnaast is er een eiken look in bijvoorbeeld een donker- en lichtbruine kleur. Deze uitvoeringen geven een zeer natuurlijke, warme look aan de ruimte. Onze vloeren zijn op professionele wijze behandeld. Door de uitgebreide ervaring van Bruynzeel weten we precies wat een goede PVC vloer nodig heeft. Het leggen van de vloer nemen we voor je uit handen en voordat de vloer door onze vakkundige vloerleggers wordt gelegd, wordt er naar de ondervloer gekeken. Bij Bruynzeel heb je jaar in jaar uit plezier van een PVC vloer.

PVC eiken greywash