Kan een houten vloer compleet gelegd worden?

Wanneer je hebt besloten om een nieuwe vloer te laten leggen dan is het natuurlijk makkelijk om alles in één keer te doen en er gelijk vanaf te zijn. Zo voorkom je klusjes die uitgesteld (en uiteindelijk afgesteld) worden of dat het misschien minder netjes afgewerkt wordt. Wanneer je alle onderdelen van een nieuwe vloer bij één partij kan regelen en laten leggen profiteer je van het gemak dat alles gelijk in 1 keer gedaan wordt. Bovendien voorkom je dat je misschien te veel, of juist te weinig, van een bepaald element in huis haalt. Dus kan bijvoorbeeld een houten vloer compleet gelegd worden?

Houten vloer compleet leggen

Bij Bruynzeel is het mogelijk om een houten vloer compleet te laten leggen door professionals. Het is in alle gevallen aan te raden om houten vloeren te laten leggen door professionals, daarom worden al onze vloeren voorzien van legservice. Alle prijzen op onze website zijn verkoopadviesprijzen voor dealers van Bruynzeel waarin deze service inbegrepen zit. Daartoe behoren ook extra benodigdheden zoals een standaard ondervloer of lijm. Een vloer van Bruynzeel is dus altijd een gelegde vloer. Op deze manier kom je vrijwel niet voor verassingen te staan bij de aanschaf van een houten vloer. Eventuele extra’s zoals plinten, deklatten of speciale dikkere ondervloeren, zijn niet inbegrepen in deze verkoopadviesprijs. Dit is immers sterk afhankelijk van de klus. Bij een professioneel gelegde vloer kan je er in ieder geval zeker van zijn dat deze netjes wordt gelegd, en dat je niet te veel, of juist te weinig inslaat van een bepaald element.

Complete vloer samenstellen

Het Eigen Eiken vloerenconcept van Bruynzeel is een manier om een eigen eikenvloer samen te stellen in drie eenvoudige stappen. Zo weet je dus zeker dat de vloer precies aan jouw wensen voldoet. Je maakt stapsgewijs keuze tussen de houtsortering en legpatroon, de kleur en tot slot de afwerking. Op die manier stel je een complete vloer samen die enkel nog voorzien dient te worden van plinten en eventuele deklatten. Met dit keuzeprogramma is de verkoopadviesprijs afhankelijk van de houtsortering en legwijze en van de afwerking.

Interesse in ons concept?

Heb jij interesse in de mooie vloeren van Bruynzeel en de bijbehorende legservice? Neem dan contact op voor een afspraak. We laten dan iemand bij jou langs komen om alles op te meten en een offerte op maat op te stellen. Daarnaast beantwoorden we graag al jouw vragen.

Terug naar vloeren algemeen

Hoe lang krijg ik garantie op een houten vloer?
Service