Wat is de prijs van een eiken vloer per m2?

Een echte houten vloer is een tijdloos verschijnsel wat in vrijwel elk interieur past. Het is duurzaam, stijlvol en elke plank is volledig uniek dankzij de natuurlijke eigenschappen. Bruynzeel biedt een uiteenlopend assortiment eiken vloeren. Met brede keuze in kleur, afwerking en legwijze is er een geschikte eiken vloer voor iedereen. Prijzen op onze website worden altijd weergeven als prijs/m2 als verkoopadviesprijs voor dealers. Deze prijs is inclusief inmeet- en legservice waarbij een standaard ondervloer of lijm inbegrepen zit. Een vloer van Bruynzeel is namelijk een gelegde vloer.

De eiken premier is een houtselectie waarbij geen of zeer kleine noesten zichtbaar zijn, wat zorgt voor rust in de ruimte. Voor de liefhebber van een meer natuurlijke houtuitstraling hebben we eiken rustiek. Hierin zijn grotere noesten en verkleuringen zichtbaar. Dit maakt de vloer levendig en uniek. Naast de eikensoort kan je kiezen voor de gewenste breedte van de planken, wat ook een groot verschil maakt in de sfeer van de ruimte.

Afwerking en legwijze

Om de karakteristieken van de eiken vloer verder te benadrukken kan je kiezen voor een type afwerking. De afwerkingen ‘geschuurd’, ‘geborsteld’ en ‘verouderd’ zijn opties. Zo’n afwerking zorgt ervoor dat het natuurproduct levendiger wordt en jouw ruimte voorziet van een knus gevoel. Hoe vind je het parket het mooist tot zijn recht komen? Zie je de brede planken het liefst in rijen liggen, zoals we ze meestal zien, of ben je gecharmeerd door de authentieke visgraat legwijze? Wanneer je kiest voor een visgraatvloer worden er smallere planken gebruikt om dit chique effect te realiseren.

Wat kost een eiken vloer?

De prijzen geven slechts een indicatie. Hou er rekening mee dat eventuele extra’s zoals benodigde plinten, deklatten, of speciale dikkere ondervloeren niet zijn meegerekend. Bij ons Eigen Eiken concept is de prijs gebaseerd op de basisvloer die je kiest (stap 1). Als je deze wenst te borstelen of te verouderen komt er een standaardtarief per m2 bij, ongeacht het type basisvloer. Bij visgraatvloeren zijn de prijzen berekend exclusief de band die om de visgraatvloer heen komen te liggen. Wat de prijs van een eiken vloer per m2 is hangt dus af van jouw eigen keuzes. De kleur, de plankgrootte, de afwerking en de legwijze zijn allemaal van invloed op de prijs. Bekijk ons vloeren assortiment om een beeld te krijgen van alle opties en mogelijkheden. Wat je ook kiest, bij Bruynzeel kunt je in alle gevallen kwaliteit en vakmanschap verwachten.

Terug naar vloeren

Kosten houten vloer schuren
Prijs