Kosten houten vloer schuren

Wat kost het om een houten vloer te schuren? Hoeveel je kwijt bent aan het laten schuren van een houten vloer is afhankelijk van een aantal factoren. De totaalprijs wordt opgebouwd aan de hand van een aantal factoren zoals aantal m2, wensen voor afwerking, en de gewenste toplaag. Vaak worden vloeren geschuurd om oppervlakkige beschadigingen weg te schuren. Mocht het zo zijn dat beschadigingen dusdanig diep zijn dat nodig is om een vloerdeel te vervangen, kunnen wij dat natuurlijk ook voor je uitvoeren. Hierbij spelen dan afmetingen, diktes en houtsoort een rol bij het bepalen van de prijs. Onder afwerking wordt verstaan of de vloer gelakt, gewaxt of geolied moet worden.

Al deze factoren dienen in de calculatie te worden opgenomen. Daaruit komt een projectprijs. Voor een nauwkeurige prijsaanbieding voor jouw situatie kan je vrijblijvend contact met ons op te nemen via: contact. Bij het schuren van vloeren horen de volgende werkzaamheden:
  • Schuren van het oppervlak
  • Schuren van de kanten en uitkrabben/schuren van de hoeken
  • Polijsten voor een glad resultaat
  • Stofvrij maken van de vloer
  • Behandelen van de houten vloer

Houten vloeren schuren en behandelen is specialistenwerk. Ben je niet zeker van een goed doe-het-zelf resultaat neem dan geen risico maar besteed het schuren van jouw houten vloer uit! Zo weet je zeker dat jouw vloer onderhanden wordt genomen door echte vakmensen. Onze dealers zorgen met het grootste plezier voor goed onderhoud van jouw vloer.

Terug naar vloeren algemeen

Wat is de prijs van een eiken vloer per m2?
Prijs