Welke soorten vloeren verkoopt Bruynzeel?

Naast deuren en sanitair verkoopt Bruynzeel ook verschillende soorten vloeren. Deze vloeren zijn van een hoge kwaliteit en worden vervaardigd van de beste materialen. Stevig eikenhout, parket of laminaat: voor iedere inrichting vind je wel een passend type vloer. Ben je benieuwd naar het assortiment of wil je meer weten? In dit artikel belichten we alle Bruynzeel vloeren in het assortiment.

Eiken

Ook wel ‘massief’ eiken genoemd of ‘Eigen eiken’ in ons assortiment. De eiken vloeren van Bruynzeel zijn van hoogwaardig eikenhout gemaakt en verkrijgbaar in diverse afwerkingen. Vloeren van massief eikenhout parket gaan lang mee en zijn slijtvast. Alleen de beste kwaliteit eikenhout wordt geselecteerd om tot panelen gezaagd te worden. ‘Eigen eiken’-vloerdelen zijn verkrijgbaar in neutrale houtkleuren, donkerbruin, wit en zelfs grijs.

Parket

Niet alleen het eikenhout kan dienen als parket. In ons assortiment vind je ook nog andere soorten hout die wij gebruiken voor het parket. Onder andere het robuuste ‘Hollands hout’, hout van eigen bodem, dat speciaal voor ons geselecteerd en gezaagd wordt. Deze parketdelen zijn makkelijk zelf aan te leggen en vragen minimaal onderhoud. Mooi grenen of vuren met zichtbare nerven en noesten geven je woning een stoere en landelijke aanblik.

Wil je je vloer in visgraatmotief leggen? Dan hebben we hier speciale, op maat gezaagde parketvloeren voor. Het visgraat motief is verkrijgbaar in 13 en 18 mm breedte.

Laminaat

Laminaat is een combinatie van verschillende kunststof delen die op elkaar worden gelijmd. Daarover wordt een speciale coating en print aangebracht die een laminaatdeel het aanblik geven echt hout te zijn. Door deze methode is laminaat lekker goedkoop, maar doet qua kwaliteit zeker niet onder voor onze andere vloerdelen. Benieuwd naar het doe-het-zelf laminaat? Lees hier meer over laminaat!

Waar koop ik mijn nieuwe vloer?

De nieuwe vloeren van Bruynzeel koop je bij een van de vele dealers en premium dealers in Nederland. Op dit handige overzicht met verkooppunten vind je een dealer bij jou in de buurt. Heb je vragen of legwijzes of de eigenschappen van je vloer? Bekijk dan onze website of raadpleeg de medewerkers bij het verkooppunt.

Terug naar vloeren algemeen

Kan parket worden gelegd met vloerverwarming?
Assortiment
Waar op letten bij houten vloer?
Assortiment
Wanneer kan ik op laminaat lopen?
Assortiment
Is laminaat geschikt voor vloerverwarming?
Assortiment
Is laminaat geluiddempend?
Assortiment
5 reden om voor massief eikenhout te kiezen
Assortiment
Welke soorten laminaat heeft Bruynzeel?
Assortiment