Welke soorten laminaat heeft Bruynzeel?

Wil je snel en makkelijk laminaat leggen? Dan vind je bij Bruynzeel een divers aanbod soorten laminaat. Laminaat heeft als eigenschap dat het makkelijk en eenvoudig zelf te leggen is. Wil je meer weten over ons assortiment laminaat? Lees hieronder meer over de soorten laminaat die Bruynzeel verkoopt en laat je verrassen door de mogelijkheden en soorten.

Soorten laminaat

Laminaat lijkt erg op hout, maar wordt eigenlijk gemaakt van verschillende laagjes kunststof en goedkopere houtsoorten die met elkaar verlijmd worden. Laminaat met een bepaalde look (bijvoorbeeld grenen of eiken) wordt voorzien met een laag papier met daarop een gedrukt motief. Hierover gaat een coating ter bescherming. Laminaat is dankzij het toepassen van goedkopere materialen daarom ook een flink stuk goedkoper. Naast dit gewoon laminaat in verschillende stijlen en kleuren vind je in ons assortiment ook speciale soorten die net die extra look and feel aan je interieur kunnen geven.

Eiken

Het eiken laminaat van Bruynzeel kenmerkt zich door de herkenbare eikenhout look die de planken hebben. Toch is eiken laminaat geen echt hout. Omdat er met verschillende lagen kunststof wordt gewerkt, kun je het laminaat wel in een groot aantal kleuren bestellen. Licht, wit en zelfs laminaat met een zwarte eiken houten look verkoopt Bruynzeel.

Extra breed

Met het extra brede laminaat van Bruynzeel heb je een vloer die ogenschijnlijk van massief houten planken is gemaakt. Wil je een soort tegelpatroon maken met je laminaat? Dan kun je dit doen met de extra brede laminaatvloeren van Bruynzeel. Niet alleen creëer je het effect dat je een echte houten vloer hebt, de brede vloerdelen met houtlook dragen ook bij aan de stijl van je interieur.

Waterbestendig

Een redelijke noviteit in laminaatland: waterbestendig laminaat. Met dit laminaat kun je voortaan ook je laminaat doortrekken tot de keuken en zelfs toepassen in de badkamer. Met waterbestendig laminaat loop je geen risico meer op kromtrekkende of opbollende laminaatdelen in je vloer als ze in aanraking komen met vocht. Waterbestendig laminaat is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Waar vind je onze producten?

De producten van Bruynzeel koop je bij een van de vele verkooppunten in de betere bouwmarkten of bouwspeciaalzaken bij jou in de buurt. Hier word je bovendien ook voorzien van passend advies bij je nieuwe vloer, sanitair of deuren.

Terug naar vloeren algemeen

Wanneer kan ik op laminaat lopen?
Assortiment
Is laminaat geschikt voor vloerverwarming?
Assortiment
Is laminaat geluiddempend?
Assortiment