Een houten vloer in keuken leggen?

We kunnen ons voorstellen dat een houten vloer in de keuken vragen oproept. Kun je in een keuken een houten vloer leggen? Het is immers een plaats waar veel loop is, de plaats waar het meest geknoeid wordt en die daardoor ook vaker schoongemaakt moet worden. Hoe zit het met (spat)water en een houten keuken vloeren? Over al deze vragen hoef je je geen zorgen te maken met een Bruynzeel vloer. Onze parketvloeren zijn gemaakt van de beste eikenhouten planken. Bruynzeel vloeren zijn gemaakt om op te leven. Gemaakt voor intensief gebruik. Ook in de keuken.

Houten vloer keuken leggen

Een Bruynzeel vloer is dan ook bestand tegen waterspatten of vochtige lucht zoals in keukens, mits je de juiste toplaag kiest en onze parketteur de vloer laat leggen. Dit is geen probleem want alle vloeren van Bruynzeel worden standaard gelegd door onze vakkundige parketteurs. Bij geoliede vloeren wordt geadviseerd om bij het morsen deze direct op te ruimen om vlekken te voorkomen. Als je kiest voor een gelakte vloer is deze beter bestand tegen vlekken maar wordt alsnog geadviseerd om vlekken zo snel mogelijk te verwijderen van het oppervlak.

Bruynzeel houten vloeren zijn er in diverse kleuren en afwerkingen. Wil je meer weten over ons assortiment houten vloeren en welke het meest geschikt zijn voor in de keuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.

Terug naar vloeren algemeen

Kan ik een houten vloer in mijn keuken of badkamer leggen?
Algemeen
Wat zijn de voor- en nadelen van een houten vloer?
Algemeen
Is een houten vloer voor de woonkamer geschikt?
Algemeen
Een houten vloer of gietvloer?
Algemeen
Een eiken vloer in de white wash?
Algemeen
In welke richting moet je een houten vloer leggen?
Algemeen
Een houten vloer afdekken
Algemeen
Hoe moet je laminaat snijden?
Algemeen
Hoe laminaat afwerken bij de deur?
Algemeen
Hoe moet je laminaat doorleggen?
Algemeen
Hoe leg je laminaat?
Algemeen
Waarom folie onder laminaat?
Algemeen
Laminaat kopen: waar let je op?
Algemeen
Waarom een ondervloer onder laminaat?
Algemeen
Hoe creëer ik een klassieke look met parket?
Algemeen
Massieve vloer zelf leggen: hoe doe je dat?
Algemeen