In welke kleuren zijn fonteinmeubelen verkrijgbaar?

Fonteinmeubels (ook wel toiletmeubels genoemd) zijn een moderne en praktische toevoeging aan je toilet of badkamer. Bruynzeel heeft een aanbod met verschillende soorten en kleuren. Maar in welke kleuren zijn deze fonteinmeubelen te bestellen? Op onze website zie je via een duidelijk overzicht hoe uit welke kleuren je kunt kiezen voor je fonteinmeubel. Ook hebben we een ruim aanbod in verschillende bijpassende spiegels en spiegelverlichting. Zo kun je je de wastafel in je toilet of badkamer in één keer helemaal inrichten of opknappen.

Fonteinmeubel kleuren

Modern of klassiek? De keuze is aan jou

Zo is het fonteinmeubel, geheel in stijl met de laatste sanitaire en badkamermode, in een zwartgrijze kleur te verkrijgen. Ideaal als je een badkamer in donkere tinten zoals grijs, zwart of antraciet hebt. Voor de wat landelijkere badkamer kan het fonteinmeubel ook in een lichte of donkere houtlook worden uitgevoerd. Ga je liever voor de klassieke badkamer en houd je je badkamermeubels graag wit? Ook geen probleem! Het fonteinmeubel is verkrijgbaar in de kleuren mat wit of hoogglans wit.

Het fonteinmeubel: de praktische oplossing in je badkamer of toilet

Met een fonteinmeubel sla je eigenlijk twee vliegen in één klap. Niet alleen zijn je leidingen netjes weggewerkt, ook heb je er een handig meubel bij in je badkamer of toilet. Handig als je ruimte moet besparen. Zo is de onderkant van het fonteinmeubel een kastje met daarin plaats voor extra zeep, washandjes of gastendoekjes. Terwijl er in de badkamer met een fonteinmeubel juist meer plaats is voor haarproducten, scheerapparatuur of extra handdoeken

Terug naar wastafels

Waar is een keramische wastafel van gemaakt?
Assortiment
Wat is gietmarmer?
Assortiment
Wat is solid surface?
Assortiment
Wat is graniet?
Assortiment
Wat is een fonteinmeubel?
Assortiment