Waarvoor dient spiegelverwarming?

Een spiegelverwarming gaat het beslaan van de spiegel tegen. Het is een praktisch hulpmiddel dat voorkomt dat waterdamp dat tegen de spiegel aanslaat condenseert en een waas over de spiegel legt. En dat is fijn! Het afwissen van de spiegel, waarbij je altijd pluisjes en strepen op de spiegel achterlaat, en gelijktijdig met je arm altijd wel een potje of flesje omstoot, is met spiegelverwarming verleden tijd.

Spiegelverwarming

Hoe werkt spiegelverwarming?

Het ‘geheim’ van spiegelverwarming zit aan de achterkant van de spiegel. Daar is een speciaal folie verwerkt met daarop een verwarmingselement. Het element wordt op een veilige manier verwarmd doormiddel van stroom via een normale aansluiting.

Welke type spiegelverwarming heeft Bruynzeel?

In onze collectie hebben we drie typen spiegels met spiegelverwarming: met onderverlichting, met verlichting aan de zijkanten en met verlichting rondom de spiegel. De spiegels zijn in diverse maten leverbaar. De spiegel met spiegelverwarming en verticale ledverlichting heeft een mooi strak design, terwijl de verlichting zorgt voor een goed zicht.

De spiegel met spiegelverwarming en onderverlichting heeft horizontale ledverlichting plus indirecte onderverlichting. De horizontale verlichting zorgt ervoor dat je goed zicht hebt op je spiegelbeeld. De indirecte onderverlichting weerkaatst op de muur onder de spiegel en zorgt voor een mooie sfeer in de badkamer.

De meest luxe badkamerspiegel met spiegelverwarming uit onze collectie heeft ledverlichting en een sensor waarmee je het licht in de spiegel eenvoudig aan- en uitschakelt. Je hoef zelf de spiegel niet aan te raken. Heb je meer vragen over onze badkamerspiegels, kijk dan of je vraag gesteld wordt in een van onze ander blogs.

Terug naar spiegels

Welke soorten verlichting kan ik kiezen bij mijn Bruynzeel spiegel of spiegelkast?
Assortiment
Waar is spiegelverwarming voor?
Assortiment
Wat zijn de opties voor een spiegel met verlichting?
Assortiment
Spiegelkasten: welke opties zijn er?
Assortiment