Waar is spiegelverwarming voor?

De badkamer is een plek waar we iedere dag toch een uur of twee in besteden. Zowel om onze haren te doen, tanden te poetsen en om te douchen of in bad te gaan. Bij dat laatste kan het zijn dat er condens op de ruiten en spiegel ontstaat. Door spiegelverwarming achter je spiegels blijven deze vrij van condens en hoef je niet telkens met een handdoek het spiegelglas schoon te wrijven. Bij Bruynzeel vind je een groot aanbod in spiegels die voorzien zijn van extra’s lees er hier meer over en laat je inspireren.

Een spiegel met extra’s

Een badkamer kun je tegenwoordig zo luxe mogelijk maken en inrichten als je zelf wilt. Ook de spiegels worden daar niet bij vergeten. Een lampje boven de spiegel is steeds gebruikelijker zodat je je tijdens het scheren af tanden poetsen goed kunt bijlichten. Spiegelverwarming is weer een verhaal apart. Dit is een soort mat met een gestreept patroon die achter je spiegel wordt bevestigd. Door middel van een elektrisch circuit worden deze ‘banen’ opgewarmd. De warmte straalt op de spiegel waardoor de condens zal verdampen. Hierdoor hoef je geen ramen of deuren te openen. En blijft de warmte zoveel mogelijk in de badkamer.

Verwarming voor iedere soort spiegel

Een elektrische mat achter je spiegel is praktisch achter iedere vorm en soort te bevestigen. Bruynzeel heeft drie verschillende types spiegelverwarming: met onderbelichting, verlichting aan de zijkant en met de verlichting rondom de spiegel. Nog makkelijker: dankzij een sensor springt de spiegelverlichting- en verwarming vanzelf aan.

Zelf je badkamer stijlvol inrichten

Spiegelverwarming is niet de enige luxe die Bruynzeel verzorgt. Ook diverse andere toepassingen voor in je badkamer (zoals sanitair, badkamermeubels of fonteinmeubels), maken van je badkamer geen saaie ruimte met witte tegels en wit sanitair. Het gebruik van allerlei verschillende kleuren en materialen, waaronder zwart of grijs gesteente, wordt steeds populairder.Terug naar spiegels

Welke soorten verlichting kan ik kiezen bij mijn Bruynzeel spiegel of spiegelkast?
Assortiment
Waarvoor dient spiegelverwarming?
Assortiment
Wat zijn de opties voor een spiegel met verlichting?
Assortiment
Spiegelkasten: welke opties zijn er?
Assortiment