Spiegelkasten: welke opties zijn er?

Een mooie spiegelkast kan de perfecte afwerking zijn van je badkamer: ze hebben naast hun stijlvolle uiterlijk ook nog eens een praktisch doel. Je kunt er medicijnen, cosmetica, extra handdoeken en washandjes in op bergen. Omdat spiegelkasten nog altijd populair zijn in veel badkamers heb je bij Bruynzeel dan ook de keuze uit een groot aanbod verschillende kasten met spiegels. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze website of lees hier enkele opties die wij op een rij zetten.

Kleur

Op dit moment zijn onze spiegelkasten in een moderne grijze en zwarte kleur verkrijgbaar. Deze neutrale kleuren doen het echter ook goed in de badkamers in klassiekere stijlen.

Materiaal

De spiegelkasten van Bruynzeel bestaan ruwweg uit twee delen. Een deel is, uiteraard, de spiegel. Deze is gemaakt van gehard glas dat niet alleen duurzaam is, maar ook goed tegen vocht kan. En in een badkamer is dat natuurlijk wel een vereiste. Ook het materiaal van de kast, evenals de beugels waaraan je de kast kan bevestigen, zijn van een hoogwaardige kwaliteit en trekt niet krom bij langdurige blootstelling aan vocht.

Uitbreiden met accessoires

Een ander pluspunt van de spiegelkasten uit het assortiment van Bruynzeel is dat je ze kunt uitbreiden met eventuele accessoires. Denk aan een handige lamp die in de kast in is gebouwd of die je boven de spiegel (aan de bovenkant van de kast) kunt bevestigen. Zo heb je altijd een lampje bij de hand tijdens het scheren, tanden poetsen of het aanbrengen van je make-up.

Koop je producten bij onze dealers

Wil je onze modellen spiegelkasten liever eerst even zien? Breng dan een bezoekje aan een van de vele verkooppunten waar onze producten verkocht worden. Je vindt altijd wel een verkooppunt bij jou in de buurt. Raadpleeg eventueel dit overzicht met verkooppunten. De medewerkers aldaar helpen je graag bij het kiezen van jouw favoriete nieuwe meubelstuk voor in de badkamer, slaapkamer of in het toilet. Ook voor vragen kun je bij hen terecht.

Terug naar spiegels

Welke soorten verlichting kan ik kiezen bij mijn Bruynzeel spiegel of spiegelkast?
Assortiment
Waar is spiegelverwarming voor?
Assortiment
Waarvoor dient spiegelverwarming?
Assortiment
Wat zijn de opties voor een spiegel met verlichting?
Assortiment