Wat zijn de opties voor een spiegel met verlichting?

Een spiegel met verlichting kan je badkamer een finishing touch geven. En je, je als je voor de spiegel staat, bijlichten bij het scheren of het aanbrengen van make-up. Bovendien hoef je geen eventuele lampen of andere lichtbronnen aan te sluiten. Een spiegel met verlichting is al mogelijk in verschillende uitvoeringen en opties. Lees hieronder wat de verschillende opties zijn en hoe Bruynzeel je verder kan helpen in je oriëntatie en keuze.

Spiegel met verlichting

Spiegelverlichting en extra’s

De spiegels die Bruynzeel aanbiedt zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige ledverlichting die zowel horizontaal als verticaal geplaatst kan worden. De ledverlichting is zowel in als onder je spiegel te bevestigen. Ook kun je ervoor kiezen om de verlichting via een soort stang bovenop je spiegel te plaatsen. Let in ieder geval wel op dat de breedte van de spiegel ongeveer even lang is als dat de lamp is. Zo krijg je een optimale verlichting. Tevens is er ook een mogelijkheid om een spiegel met spiegelverwarming aan te schaffen. Door de verwarming achter de spiegel ontstaat er geen condens wanneer je klaar bent met douchen of badderen.

Spiegel met verlichting in een kast

Wat je vaak ziet, is dat de verlichting en spiegel samengevoegd zijn in een kast. Deze spiegelkasten zijn ook meestal uitgerust met verschillende stopcontacten waardoor je naast verlichting bij het scheren of tandenpoetsen, ook de tandenborstel of het scheerapparaat nadien kunt opladen. In zo’n kastje kun je bovendien gemakkelijk belangrijke spullen van je badkamer opbergen. Denk bijvoorbeeld aan medicijnen, tandpasta of haarverzorgingsproducten.

Spiegel met verlichting kopen

Een spiegel met verlichting valt makkelijker zelf te bevestigen. Dankzij ons ruime aanbod heb je bovendien de keuze uit verschillende maten en modellen, al dan wel of niet zonder licht.

Terug naar spiegels

Welke soorten verlichting kan ik kiezen bij mijn Bruynzeel spiegel of spiegelkast?
Assortiment
Waar is spiegelverwarming voor?
Assortiment
Waarvoor dient spiegelverwarming?
Assortiment
Spiegelkasten: welke opties zijn er?
Assortiment