Zijn er meer afwerkmogelijkheden voor de doucheprofielen (mat, chroom, wit, zwart)?

Het zijn vaak de details die een badkamermeubel sierlijk maken. Of dit nu om een douchecabine, bad of wastafel gaat: het zijn de kleine dingen die het doen. Dat geldt ook voor je douche. Een belangrijk detail hier zijn de doucheprofielen. Als je een nieuwe douche via Bruynzeel besteld kun je deze doucheprofielen nog vervangen. Want doorgaans zijn dit wel de plekken waar zich het meeste vocht en vuil ophoopt. Zeker als de douche dagelijks gebruikt wordt slijten deze plekken sneller. Een nieuw profiel is dan een oplossing. Lees hier meer over de afwerkmogelijkheden.

Een strak afgewerkte douche

Met deze doucheprofielen zorg je ervoor dat de glazen of kunststoffen wand van je douchecabine op zijn plaats blijft. Doordat dat dit doorgaans een van de weinige plekken in je douche is waar vocht dat van boven naar beneden loopt zich ophoopt, kan het nooit kwaad om de profielen eens te checken. Ook is een goede schoonmaakbeurt nooit verkeerd natuurlijk. Toch kan na verloop van tijd het vuil en vocht serieuze invloed hebben op de douchewand. Dan is het tijd om eens na te denken om de douche en douchecabine grondig aan te pakken.

Een nieuwe douchecabine met nieuwe profielen

Gelukkig ben je dan bij Bruynzeel aan het juiste adres. Als je bij ons een nieuwe douchecabine koopt met bijbehorende doucheprofielen heb je een volledige douche tegen een scherpe prijs. De afwerkmogelijkheden van de doucheprofielen zijn verkrijgbaar in verschillende uitwerkingen. Zo zijn er witte of chromen doucheprofielen die de douchewanden op zijn plek houden. Afhankelijk van het door jou gewenste uiterlijk van de douchecabine is het wel aan te raden om voor één afwerking te gaan.

Terug naar douchecabines

Zijn alle glaswanden van de douchewanden alleen transparant verkrijgbaar?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 90x90?
Assortiment
Kan ik bij Bruynzeel terecht voor een inloopdouche?
Assortiment
Welke Bruynzeel series hebben douches met een schuifdeur?
Assortiment
Kan ik rubberen afdekstrips voor douchecabine los bestellen?
Assortiment
Kan ik ik magneetstrip voor douchecabine los bestellen?
Assortiment
Waar kan ik kunststof profielen voor douchecabine bestellen?
Assortiment
Hoe vervang ik magneetstrips in mijn douchecabine?
Assortiment
Zijn er ook wieltjes los te verkrijgen voor mijn douchedeur?
Assortiment
Is het ook mogelijk om een losse deur te krijgen voor mijn douchecabine?
Assortiment