Kan ik bij Bruynzeel terecht voor een inloopdouche?

Dat kan zeker. Wanneer je een nieuwe badkamer gaat realiseren, en je wilt daar graag een inloopdouche in plaatsen, dan kunnen we je een ruime keus aanbieden. Een inloopdouche wil zeggen dat de douche geen opstaande drempel of een douchebak heeft. Doordat de vloertegels van je badkamer ononderbroken in de doucheruimte overgaan geeft een inloopdouche een modern, luxueus en ruimtelijk effect.

Inloopdouche

Welke inloopdouche?

Een inloopdouche is dus een ‘walk-in douche’. Inloopdouches zijn douchecabines die vaak aan of meerdere zijden geopend zijn. Dit geeft een ruimtelijk gevoel. Uitgerust met een regen- of douchekopdouche is douchen in een inloopdouche een luxe, bijzondere ervaring.

Je kunt je inloopdouche, dankzij veel keus in stijlen en designs, bij Bruynzeel naar eigen wens vormgeven. Of je kunt kiezen voor een deels open inloopdouche of een gesloten inloopdouche hangt af van je badkamervloer. Hoe zit dat?

Gesloten of open inloopdouche?

Traditioneel worden douchecabines op een douchebak of betegelde drempel geplaatst. Daarmee wordt voorkomen dat het water via de douchebodem verder de badkamer instroomt. Om het luxe en ruimtelijke effect van een inloopdouche te bereiken, blijft de douchebak of drempel achterwege. Om bij een inloopdouche het water weg te laten vloeien zonder dat de hele badkamer nat wordt, dient de douchevloer hellend af te lopen richting de afvoer. Is dit bij jouw vloer het geval, dan kun je kiezen voor een deels open inloopdouche. Is de badkamervloer niet afhellend richting de afvoer, kies dan voor een gesloten inloopdouche. Het open effect wordt dan bereikt door het plaatsen van een of meerdere glazen zijwanden en een glazen deur.

Bruynzeel inloopdouches

Kies je voor een deels open inloopdouche dan is de Bruynzeel Lector en Tara serie jouw series. Deze series bestaat uit een glaswandsysteem dat, afhankelijk van het model, door middel van muur- of plafondbevestiging bevestigd wordt. Lector inloopdouches zijn leverbaar in drie breedtematen: 100cm, 120cm en 140cm. De cabine is 210 hoog. De Tara inloopdouche is leverbaar n de breedtematen 90cm, 100cm en 120cm en is 200 cm hoog. Alle open inloopdouches van Bruynzeel zijn voor zien van 8mm kristalhelder veiligheidsglas. Glazen wanden van de Lector serie zijn afgewerkt met Clean Glass Coating. Wil je kiezen voor een gesloten inloopdouche met draaideur, dan vind je deze in de serie Taro.

Terug naar douchecabines

Zijn alle glaswanden van de douchewanden alleen transparant verkrijgbaar?
Assortiment
Zijn er meer afwerkmogelijkheden voor de doucheprofielen (mat, chroom, wit, zwart)?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 90x90?
Assortiment
Welke Bruynzeel series hebben douches met een schuifdeur?
Assortiment
Kan ik rubberen afdekstrips voor douchecabine los bestellen?
Assortiment
Kan ik ik magneetstrip voor douchecabine los bestellen?
Assortiment
Waar kan ik kunststof profielen voor douchecabine bestellen?
Assortiment
Hoe vervang ik magneetstrips in mijn douchecabine?
Assortiment
Zijn er ook wieltjes los te verkrijgen voor mijn douchedeur?
Assortiment
Is het ook mogelijk om een losse deur te krijgen voor mijn douchecabine?
Assortiment