Is er een douchecabine die past in een ruimte van 90x90?

Ja. Een douchecabine 90x90 is een van de meest voorkomende standaardmaten voor douchecabines. Biedt jouw badkamer plaats aan een douchecabine van 90x90cm dan heb je veel keus uit type en stijlen douchecabines.

Douchecabine 90 bij 90

Wat is een douchecabine?

Een douchecabine is een min of meer afgesloten onderdeel van de badkamer. Een douchecabine kan bestaan uit betegelde wanden, afgesloten met een glazen deur. Maar ook een compleet glazen cabine is mogelijk. Douchecabines van Bruynzeel zijn er in veel designvariaties en elegante uitvoeringen. Al onze douchecabines zijn ontwikkeld om je optimaal te genieten van je douchetijd. Daarom maken we uitsluitend gebruik van eersteklas materialen zoals gehard veiligheidsglas en aluminium profielen.

Welke douchecabines zijn er?

Wil je een ruimtelijke, open sfeer creëren in de badkamer dan is een inloopdouche ideaal. Een inloopdouche heeft geen verhoging of douchebak. Je loopt letterlijk zo de douche in. Een inloopdouche met cabine wordt aan de vloerzijde afgesloten door een glazen zijwand en glazen deur zodat er geen water op de vloer loopt. Aan de bovenzijde is het niet nodig dat de deur tot aan het plafond doorloopt. Bruynzeel open inloopdouches vind je in de series Lector en Taro.

Douchecabine met draaideur

Een douchecabine met draaideur is een echte klassieker onder de douchecabine. De draaideur kan naar binnen of buiten draaiend gemonteerd worden. Bruynzeel heeft douchecabines met draaideur met of zonder Glass Clean Coating. Je vindt dit type douchecabine in de series Cilo, Lector, Lector inloop, Module en Zeta.

Douchecabine met schuifdeur

Een douchecabine met schuifdeur is een ideale oplossing voor in kleine badkamers of wanneer je de douchecabine wilt plaatsen in een hoek waar geen ruimte is voor een draaideur. Doordat de douchewand inschuifbaar is bespaar je op ruimte. Douchecabines met schuifdeur vind je in onze Cilo serie.

Vijfhoek douchecabines

Nog een ruimtebesparende douchecabine is een vijfhoekige douchecabine. Met dit type douchecabine bespaar je ruimte doordat de deur naar binnen kantelt. Je vindt ze in de Cilo en Zeta serie.

Kwartronde douchecabines

Bruynzeel maakt douchecabines voor elk type badkamer. Kwartronde douchecabines zijn ruimtebesparende, mooie ronde douchecabine voorzien van schuifdeuren. Geen last van een deur tijdens het binnenstappen, maar wel genieten van een echte Bruynzeel douchecabine. Je vindt dit type douchecabine in de Cilo serie.

Terug naar douchecabines

Zijn alle glaswanden van de douchewanden alleen transparant verkrijgbaar?
Assortiment
Zijn er meer afwerkmogelijkheden voor de doucheprofielen (mat, chroom, wit, zwart)?
Assortiment
Kan ik bij Bruynzeel terecht voor een inloopdouche?
Assortiment
Welke Bruynzeel series hebben douches met een schuifdeur?
Assortiment
Kan ik rubberen afdekstrips voor douchecabine los bestellen?
Assortiment
Kan ik ik magneetstrip voor douchecabine los bestellen?
Assortiment
Waar kan ik kunststof profielen voor douchecabine bestellen?
Assortiment
Hoe vervang ik magneetstrips in mijn douchecabine?
Assortiment
Zijn er ook wieltjes los te verkrijgen voor mijn douchedeur?
Assortiment
Is het ook mogelijk om een losse deur te krijgen voor mijn douchecabine?
Assortiment